BeUP weerlegt beweringen Goor Collectief

Algemeen directeur Jan Catrysse van BeUP/Proximedia Nederland weerlegt in een mail de beweringen van Goor Collectief dat het bedrijf gratis zoekmachine-optimalisatie zou aanbieden. De beweringen van voorzitter Roel Jochems zouden volgens Catrysse onwaar of zelfs lasterlijk zijn. BeUP/Proximeda heeft in Goor diverse bedrijven benaderd om de zichtbaarheid van websites te verbeteren. Er zou geen sprake zijn van gratis diensten maar van Google Adwordscampagnes waarvoor, afhankelijk van het contract, een maandelijkse vergoeding verschuldigd is. Het bedrijf met 16 personeelsleden, dat gevestigd is in IJsselstijn (Utrecht), nodigt Goor Collectief zelfs uit voor een rondleiding om hun werkwijze te tonen.

Gerelateerde berichten

  • Theo van harte3 december 2010 Theo van harte Hoi Theo van harte en op naar de volgende 20 Nico
  • Veel Goorse artiesten in Hofact…31 augustus 2011 Veel Goorse artiesten in Hofact… Er is volgende week zaterdag, tijdens de Open Dag van de gemeente Hof van Twente een programma onder de titel 'Hofact' met daarin veel lokaal talent. Uit Goor zijn Femke Bleeker (foto), […]
  • Sportclubs gaan flink meer huur betalen4 september 2013 Sportclubs gaan flink meer huur betalen De sportclubs in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente gaan de bezuinigingen op welzijn flink voelen. Voor buitensportaccomodaties moet uiteindelijke meer dan 20% extra huur […]
  • Speciale verwendag voor kankerpatiënten5 januari 2012 Speciale verwendag voor kankerpatiënten Over twee maanden is er een speciale verwendag voor (ex)-kankerpatiënten met hun dierbaren. Op donderdag 15 maart worden zij tussen 13.00 en 20.00 uur in de watten gelegd bij zalencentrum […]
  • Economisch actieplan voor de Hof 16 oktober 2012 Economisch actieplan voor de Hof Er wordt morgen in de Goorse Reggehof een economisch actieplan gepresenteerd dat de economie in Goor en de overige Hofkernen een flinke impuls moet geven. In de afgelopen maanden is door […]