De Vries beste darter bij Hector

Jorno de Vries heeft zondag de clubkampioenschappen darten bij SV Hector gewonnen. In de finale was hij te sterk voor Erik Tijhof. Robert van Rechteren en Dennis ter Elst sneuvelden in de halve finale. Bij de vrouwen ging de zege naar Rita Wenderman. Zij won voor de derde keer op rij het toernooi. Hilda Alink leek de finale naar zich toe te trekken, maar vergooide zich. Door een telfoutje gooide ze 39, terwijl ze op 34 stond. Jeanette Tijhof en Anita de Joode werd in de halve finale uitgeschakeld. De clubkampioenschappen waren de afsluiting van een dartweekend bij Hector. Vrijdag was het singletoernooi en zaterdag waren de koppels aan de beurt.

dartenhector1

Gerelateerde berichten

  • henkdruif31 januari 2012 Henk Druif overleden Henk Druif is overleden. De Gorenaar was jarenlang actief in het Goorse verenigingsleven en werd daarvoor koninklijk bekroond met de titel 'Lid in de Orde van Oranje Nassau' in 2010. Druif […]
  • Wibi en Kerst(revue)20 december 2019 Wibi en Kerst(revue) De warming-up richting de feestdagen staat dit weekend in het teken van vertier in De Reggehof en bovenal van de Kerstrevue van het trio Bert Eeftink, Marcel Mengerink en Paul Schabbink. […]
  • Open avond bij De Waerdenborch29 januari 2015 Open avond bij De Waerdenborch In de Goorse vestiging van De Waerdenborch is vrijdavond een Open avond voor ouders met kinderen die op het punt staan om de stap te zetten in de richting van het voortgezet onderwijs. […]
  • Regiotaxi blijft bij DVG8 oktober 2009 Regiotaxi blijft bij DVG Het vervoer van de Regiotaxi in de Hof van Twente blijft in handen van De Vier Gewesten. Deze landelijke vervoersorganisatie die in Goor en omgeving gebruik maakt van onderaannemers als de […]
  • Goorse voetballers met Ruiz in voetbalproject26 december 2010 Goorse voetballers met Ruiz in voetbalproject Maikel Rijnenberg en Lars Nobbe zijn bezig met een sportstimuleringsproject in Costa Rica. Als ambassadeur vonden de Gorenaren FC Twente-vedette en Costa Ricaan Bryan Ruiz bereid om mee te […]