Familiefilm Kauwboy in Alleman

Op dinsdag 19 februari vertoont Filmhuis Alleman de ontroerende Nederlandse familiefilm ‘Kauwboy’, waarin de tienjarige Jojo een jonge kauw mee naar huis neemt, die hij verborgen houdt voor zijn agressieve vader. Door de speciale vriendschap met de kauw en het aanpassingsvermogen dat alleen kinderen hebben, weet Jojo de muur rond het hart van zijn vader te breken. De film begint om 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij De Reggehof.

kauwboy

Gerelateerde berichten

  • Vrachtwagen veroorzaakt overlast op Deldensestraat10 februari 2014 Vrachtwagen veroorzaakt overlast op Deldensestraat Een vrachtwagen met een buitenlands kenteken heeft maandagmorgen de overlast veroorzaakt op de Deldensestraat. Vlak voor het kruispunt De Poste kwam de vrachtwagen in de berm terecht, […]
  • Sleutelbos gevonden aan de Dammaten2 januari 2017 Sleutelbos gevonden aan de Dammaten Aan de Dammaten is Oudjaarsdag een sleutelbos gevonden. De eigenaar kan zicht melden via 0547-271968.
  • Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat1 november 2011 Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat Poema is vermist. Sinds een paar dagen is de Goorse poes verdwenen. Het is een Cyperse Europese met kort haar. Ze heeft een gouden halsbandje om. Daarnaast valt ze op, omdat ze haar kopje […]
  • Kerkproeverij in de Hofkerk4 september 2017 Kerkproeverij in de Hofkerk Komend weekend is het Open Huis in de Goorse Hofkerk. Onder de titel ‘Kerkproeverij’ is iedereen uitgenodigd om te komen ‘proeven’ wat de Hofkerk te bieden heeft Komende zaterdag is er […]
  • Snelle Wenderman scoort twee keer13 oktober 2010 Snelle Wenderman scoort twee keer Het Hofteam dat op dinsdag 26 oktober de interlokale eer hoog moet houden tijdens het internationale C-toernooi van GFC heeft vanavond een oefenduel tegen tweede divisionist PH met 2-3 […]