Twenthe en GFC verliezen oefenduels

Zowel vv Twenthe als GFC hebben dinsdagavond een nederlaag geleden in een vriendschappelijke wedstrijd. Op ’t Piepwillem verloor derdeklasser Twenthe met 3-5 van FC Suryoye-Mediterraneo, de koploper van de vierde klasse A. Bij rust waren beide ploegen nog in evenwicht, 2-2. Roy Vrielink scoorde drie keer voor de Tricolores. Ook vierdeklasser GFC kwam in actie op het kunstgras van Twenthe. De ploeg van trainer Iwan Bult speelde een Hofderby tegen derdeklasser Markelo. GFC moest haar meerdere erkennen in mannen uit Markelo, die met 2-3 te sterk waren. Halverwege leidden de bezoekers met 0-1. Tim Middelesch was verantwoordelijk voor beide Goorse doelpunten, waarvan de tweede een fraai lopje was.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • GFC wint Hofderby met overtuigende cijfers22 februari 2015 GFC wint Hofderby met overtuigende cijfers De Hofderby is een prooi geworden voor de Goorse roodzwarten. GFC had in Delden weinig moeite met Rood Zwart. Het werd 0-4 voor de bezoekers. Naast één treffer van Olaf Siegers (foto) […]
  • MKB-onderzoek in de Hof5 september 2018 MKB-onderzoek in de Hof Dit jaar doet gemeente Hof van Twente mee aan het tweejaarlijkse MKB-onderzoek naar het ondernemersklimaat in verschillende gemeentes. Door dit onderzoek dingt de gemeente ook mee […]
  • Circus DoeMiddag in samenwerking met Apollo12 september 2018 Circus DoeMiddag in samenwerking met Apollo Dit jaar bestaat Kinderboerderij 'Het Kukelnest' tien jaar. Ter ere daarvan houden de Activiteitenkukels maandelijkse activiteiten om dit te vieren. Zo ook zondag, vanaf 14.00 uur. Dan […]
  • Twenthe zonder geschorste routiniers10 december 2016 Twenthe zonder geschorste routiniers Twenthe mist morgen in de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar twee routiniers. Aanvoerder en topscorer Mark Nijland en Michiel Wijnbergen grossieren dit seizoen in gele kaarten en […]
  • Kunstwedstrijd voor gevel Binnenstraat11 juni 2013 Kunstwedstrijd voor gevel Binnenstraat Er wordt een wedstrijd uitgeschreven voor kunstenaars die de gevel in de Goorse Binnenstraat een face-lift willen geven. De gemeente Hof van Twente en Goor Collectief willen in het kader […]