Geen competitievoetbal voor Goorse clubs

De KNVB heeft voor het aanstaande weekend alle wedstrijden van het amateurvoetbal in het district Oost afgelast. Dat betekent dat alle regionale amateurvoetballers niet prestatief in actie komen. Veel velden zijn door de winterse omstandigheden namelijk onbespeelbaar. Wel zijn er enkele schaduwwedstrijden geregeld. Het eerste team van vv Twenthe speelt zondag tegen Helios. GFC speelt op het kunstgras van Twenthe een hofderby tegen Diepenheim.

logosgoorsclubsopgras

 

Gerelateerde berichten

  • Weer brand in papiercontainer6 februari 2011 Weer brand in papiercontainer De Goorse brandweerlieden werden vanochtend vroeg gewekt. Rond half zes werd wederom brand gemeld bij de papiercontainer achter De Borch. Eerder deze week vloog de papierberg naast de […]
  • Politie zoekt vissers in zaak Diphoorn8 september 2011 Politie zoekt vissers in zaak Diphoorn De politie is op zoek naar twee vissers die kunnen helpen in het onderzoek naar de dood van oud-Gorenaar Jan Diphoorn. In de ochtend na zijn verdwijning, op donderdag 18 oktober, hebben […]
  • Hangoor-konijn gevonden Sprakelstraat 13 november 2013 Hangoor-konijn gevonden Sprakelstraat Bij een woning aan de Sprakelstraat is een bruin hangoor-konijn aan komen lopen. De eigenaar kan contact opnemen via telefoonnummer 06-30472842.
  • ‘Gevluchte’ Daniël verrast met halve Abraham1 oktober 2010 ‘Gevluchte’ Daniël verrast met halve Abraham Gorenaar, Audi-fanaat en internationaal chauffeur Daniël Lievendag heeft op 22 september de leeftijd van 25 jaar bereikt. Voorheen fanatiek werkzaam bij de OAD-garage in Goor, werkt hij […]
  • Gerard en Janny een gouden paar17 september 2021 Gerard en Janny een gouden paar Vandaag op vrijdag 17 september vieren Gerard Waanders en Janny Waanders-vd Haar hun 50 jarig huwelijks-jubileum. Gerard is al die jaren druk met het verenigingsleven waaronder Apollo […]