Zaalteam Twenthe blijft zegevieren

De zaalvoetballers van vv Twenthe zijn weer een stap dichterbij de titel. De ploeg van leider Emiel Hummelink won vrijdagavond met 9-5 van United Enschede. De bezoekers, die in de eerste confrontatie werden weggespeeld, hadden andere spelers opgetrommeld om zo sterk mogelijk voor de dag te komen. Daar slaagden ze in, maar de Goorse formatie bleek toch te sterk. Door de overwinning blijft Twenthe, dat dit jaar haar debuut maakt, fier aan kop.

Gerelateerde berichten

  • Circus Caroly maakt zich op voor finale: “Supergaaf”11 september 2017 Circus Caroly maakt zich op voor finale: “Supergaaf” Een bijzonder weekend voor Circus Caroly. Zij reizen zaterdag met de hele equipe af naar Leeuwarden om deel te nemen aan Circus Got Talent. De grootste competitie voor jonge circus- en […]
  • VVB doet ultieme poging18 december 2012 VVB doet ultieme poging De Vereniging Verontruste Burgers van de Hof van Twente (VVB) doet vanavond voor de raadsvergadering een ultieme poging om het nieuwe bestemmingsplan voor het buitengebied aan te passen. […]
  • Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival18 april 2017 Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival Tijdens het BigBand Festival, dat tweede Paasdag in het centrum van Goor plaatsvond, is een sleutelbos met daaraan een autosleutel gevonden. Diverse oproepen hebben de eigenaar niet […]
  • Puntendeling bij DSVD tegen Hector16 oktober 2011 Puntendeling bij DSVD tegen Hector Hector heeft zondag weer een punt bijgeschreven aan het totaal. De ploeg van trainer Wim Woeltjes speelde gelijk tegen DSVD. In Deurningen werd het 1-1. Het doelpunt van Hector werd […]
  • Gruppen stopt als voorzitter GFC16 september 2019 Gruppen stopt als voorzitter GFC Eddy Gruppen stopt als voorzitter van de Goorse voetbalclub GFC. De Gorenaar, die de voorzittershamer neer zal leggen tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 28 oktober, was de […]