Ruime oefenzege voor Twenthe en GFC, Hector fors onderuit

Twenthe Goor en GFC hebben vandaag aan hun zelfvertrouwen gewerkt. Beide ploegen wonnen een oefenduel met ruime cijfers op Sportpark Piepwillem. Twenthe won met 7-2 van derdeklasser Helios. Mark Nijland was de grootste plaaggeest voor de bezoekers uit Deventer. Hij wist drie keer te scoren. GFC won met 5-1 van Diepenheim. Bij de ploeg van trainer Iwan Bult wiste maar liefst vijf verschillende spelers, onder wie Tim Middelesch, het net te vinden. SV Hector ging fors onderuit. De ploeg verloor met maar liefst 8-3 van derdeklasser Borne.
logosgoorsclubsopgras 

Gerelateerde berichten

  • Veel publiek, minder handel…27 april 2015 Veel publiek, minder handel… De weergoden waren Goor vanochtend goed gezind tijdens de traditionele rommelmarkt op de verjaardag van onze vorst. De tweede Koningsdag bracht veel volk op de been in het Goorse stadshart […]
  • Sem, Twan en Robin winnen zeepkistenrace26 juni 2018 Sem, Twan en Robin winnen zeepkistenrace De leerlingen Sem, Twan en Robin uit groep 8 van de Albatros uit Goor hebben de zeepkistenrace van HofPower gewonnen met hun zeepkist "De Duckkatti 313". Een maand lang hebben scholen […]
  • Geen zorgwoningen op ’t Gijmink2 april 2015 Geen zorgwoningen op ’t Gijmink Carint Reggeland ziet af van de nieuwbouw in de Meidoornstraat op 't Gijmink. Er zou een afdeling van de zorginstelling worden neergezet met 16 appartementen en 24 wooneenheden. Dit ter […]
  • Deldens stadhuis in Goorse handen19 juli 2011 Deldens stadhuis in Goorse handen Het voormalige stadhuis van Delden komt in handen van het Goorse Haafkes beheer. De projectontwikkelaar is de initatiefnemer van het plan Paviljoen Delden. Haafkes gaat de aanbouw van het […]
  • goorsche courant 750 jaar29 januari 2013 Goorsche Courant 750 jaar Goorsnieuws.nl brengt dit jaar een extra krant uit in het kader van het 750-jarige stadsbestaan van Goor. De speciale gratis uitgave zal in april in elk huishouden op de deurmat vallen. In […]