Presentator Oene Loonstra 50 jaar

Met maar liefst 3 Abrahams van klein tot groot werd RTV-Oost presentator Oene Loonstra verrast door zijn vriendenkring. Het thema is overwegend Star Trek, waar Loonstra een groot fan van is. Of dit de enige verrassing is wat de vriendengroep in petto heeft is nog een groot vraagteken. De slapeloze nachten die hij eraan overhoudt hoeft hij in elk geval niet te vrezen, want speciaal daarvoor heeft hij vrij genomen van zijn werk (en vanwege de katers). De vriendengroep wenst Oene via Goorsnieuws nogmaals van harte met zijn 50e verjaardag!

alt

Gerelateerde berichten

  • Abraham voor steigerverhuurder Stephan (update)19 september 2010 Abraham voor steigerverhuurder Stephan (update) Stephan de Lat voegt zich deze week bij een illuster rijtje. De markante Gorenaar wordt dinsdag 50. De Lat, vaak gehesen in een fraaie bretels, is veel te zien op het complex van Twenthe […]
  • Wielermannen Wolters en Caarels 50 jaar23 oktober 2011 Wielermannen Wolters en Caarels 50 jaar Ze zijn beiden voormalig wielrenners en behoren tot de Stichting Wielerevenementen Goor, de organisatie achter de Ronde van Goor, maar de geschiedenis van Harrie Wolters en Peter […]
  • Martin Klein Willink ziet vandaag Abraham30 september 2015 Martin Klein Willink ziet vandaag Abraham De jaren tikken ook voor Martin Klein Willink door, vandaag treedt hij toe tot de club van 50. "Met het wijzer worden in de jaren zijn er voor hem nu ook de grijze haren", aldus de […]
  • gerrit verdiet 50 jaar11 mei 2012 “Kleine” Gerrit Verdriet ziet Abraham "Kleine" Gerrit Verdriet is vandaag 50 jaar geworden. Als neefje van de "grote" Gerrit", o.a. bekend van zijn vele activiteiten voor het Goorse School en Volksfeest,  gaat de […]
  • Sarah voor Wilma Middelkamp16 januari 2014 Sarah voor Wilma Middelkamp Wilma Middelkamp mag zich vanaf heden ook rekenen tot de club van vijftigers. De familie is gisteren druk in de weer geweest met het versieren van de tuin. In het dagelijkse leven is Wilma […]