Presentator Oene Loonstra 50 jaar

Met maar liefst 3 Abrahams van klein tot groot werd RTV-Oost presentator Oene Loonstra verrast door zijn vriendenkring. Het thema is overwegend Star Trek, waar Loonstra een groot fan van is. Of dit de enige verrassing is wat de vriendengroep in petto heeft is nog een groot vraagteken. De slapeloze nachten die hij eraan overhoudt hoeft hij in elk geval niet te vrezen, want speciaal daarvoor heeft hij vrij genomen van zijn werk (en vanwege de katers). De vriendengroep wenst Oene via Goorsnieuws nogmaals van harte met zijn 50e verjaardag!

alt

Gerelateerde berichten

  • Boa’s strooien met bonnen in Goor8 april 2017 Boa’s strooien met bonnen in Goor Ze hebben flink met bonnen lopen strooien. De buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) van de gemeente Hof van Twente. In 2016 zijn fors meer bekeuringen uitgeschreven dan in het jaar […]
  • Olympia 1 onderuit, tweede team gelijk8 oktober 2018 Olympia 1 onderuit, tweede team gelijk De tafeltennisheren van Olympia hebben de tweede nederlaag op rij geleden. Na de seizoensstart met twee zeges gingen ze opnieuw een onderuit. Borne was met 6-4 te sterk. In de 1e klasse B […]
  • Winterwandeling over de Goorse dreven4 januari 2012 Winterwandeling over de Goorse dreven Waar de voetbalspelers van Goor zondag de hardloopschoenen uit de kast kunnen halen voor de traditionele nieuwjaarsloop, is het voor de rustieke wandelaars tijd om de wandelschoenen uit […]
  • Vissen vechten voor hun leven, regen komt als geroepen10 juli 2018 Vissen vechten voor hun leven, regen komt als geroepen Het is droog, extreem droog. En dat levert ook in Goor en omgeving problemen op. Vruchtbare akkers zijn omgedoopt tot verdorde woestijngronden. Én ook vijvers en beekjes zijn vrijwel van […]
  • Collectieve wanprestatie Hector in Glanerbrug11 september 2016 Collectieve wanprestatie Hector in Glanerbrug Een fikse oorwassing voor sv Hector vanmiddag in de uitwedstrijd tegen Avanti Wilskracht. In Glanerbrug ging de ploeg van trainer Mark Dijkstra met maar liefst 8-1 onderuit. Bij rust was […]