Rikkert naar finale in Apeldoorn (update)

Maurien Rikkert heeft zich deze week in Apeldoorn weer van haar goede kant laten zien. Het Goorse tennistalent heeft de halve finale bereikt tijdens het sterk bezette nationaRle toernooi (2 sterren). De halve eindstrijd wordt morgen afgewerkt. Ze speelt daarin tegen Tess van Dinteren. Het duel staat om 10.30 uur op de rol. 

Update: Rikkert heeft zich zaterdag overtuigend geplaatst voor de finale in Apeldoorn. In de halve eindstrijd was ze met 6-3 en 6-1 te sterk voor de als vijfde geplaatste Tess van Dinteren. In de finale is Britt Schreuder zondag om 10.30 uur de tegenstander.

maurien rikkert 039

Gerelateerde berichten

  • jvv0029ww30 april 2013 Rommelmarkt blijft populair Het concept van een rommelmarkt is uitermate eenvoudig, maar blijft jaar na jaar ongekend populair. Ook tijdens deze voorlopig laatste Koninginnedag. De rasadepten waren in het holst van […]
  • Klaasen moet winnen om niet te degraderen22 maart 2017 Klaasen moet winnen om niet te degraderen Voor Jelle Klaasen kan morgenavond in Manchester het doek in de Premier League vallen. De darter uit Goor moet in zijn partij van Adrian Lewis winnen, anders is hij een week later één […]
  • Oald Goor: Wateroverlast in 2014…20 september 2019 Oald Goor: Wateroverlast in 2014… De zon staat op deze 20e september van 2019 hoog aan de hemel met een nog mooie weekeinde in het verschiet. Dat was exact vijf jaar geleden wel anders. Via twitter wordt dat vandaag in […]
  • Ophef groot over fappende fietser, klachten stromen binnen10 augustus 2017 Ophef groot over fappende fietser, klachten stromen binnen De vunzige vandaal ging vandaag viraal door Goor. Op Facebook bereikte het bericht over de doe-het-zelver binnen een paar uur ruim meer dan 10.000 bezoekers. En de ophef is dan ook groot […]
  • Slachtoffers Bombardement herdacht24 maart 2010 Slachtoffers Bombardement herdacht Kinderen van alle Goorse basisscholen lezen plechtig de namen voor van de ruim tachtig slachtoffers die vielen tijdens het bombardement op Goor, vandaag 65 jaar geleden. Het is de […]