Alba-start met 200 deelnemers

Het centrum van Goor werd gisteravond bevolkt door vreemde verschijningen, kinderen en ouders. Het schooljaar van basisschool De Albatros werd middels een heuse vossenjacht geopend in het Goorse stadshart. Om 18:00 uur vertrokken ruim 200 deelnemers voor deze zogenoemde ‘Alba-start’ vanaf het schoolfeestplein. Alle leerkrachten, stagiaires en enkele familieleden hielden zich, op vaak ludieke wijze, op als vos. Dit tot grote hilariteit van de kinderen die hun juf of meester op een hele manier leerden kennen. Na afloop was er een afsluiting op het schoolplein van De Albatros met springkussens, ranja en een ijsje voor de kinderen.

Gerelateerde berichten

  • Voetbalplaatjes groter succes dan verwacht23 juni 2010 Voetbalplaatjes groter succes dan verwacht De voetbalplaatjesactie heeft C1000-ondernemer Guido Brandenbarg geen windeieren gelegd. De weekomzet van de supermarkt is in de actieperiode met 30 tot 35 procent gestegen. In totaal zijn […]
  • 10 jaar Sof van Twente16 september 2011 10 jaar Sof van Twente Het was allemaal zo goed bedoeld. Maar tegelijkertijd schuurde het aan alle kanten. Een feestje terwijl er niets te vieren is. En dus voelde iedereen zich er eigenlijk ongemakkelijk bij. […]
  • Schrijf of teken voor de Koning20 april 2020 Schrijf of teken voor de Koning De Goorse Oranjevereniging roept de kinderen uit het Twentse Haagje tot en met 12 jaar, op om in het kader van Koningsdag, komende maandag 27 april, een brief te schrijven of een tekening […]
  • Kiekeboe gaat renoveren17 december 2019 Kiekeboe gaat renoveren De kringloopwinkel Kiekeboe steekt zichzelf in een ander jasje. Vanaf de eerste week in het nieuwe jaar 2020 gaat de winkel op de schop. In de laatste weken van het jaar is er nog wel een […]
  • Geen nieuwe Corona-besmettingen ondanks Schoolfeest16 juli 2020 Geen nieuwe Corona-besmettingen ondanks Schoolfeest De gemeente en de Veiligheidsregio waren bang dat het laatste weekeinde van juni in Goor tijdens het alternatieve Schoolfeest nog wel eens een risico zou kunnen vormen voor een nieuwe […]