Belle Perez verrassing voor Oene

De Goorse presentator Oene Loonstra vierde gisteren zijn vijftigste verjaardag bij De Bebsel en werd verrast met een verrassingoptreden van de bekende Spaans/Vlaamse zangeres Belle Perez. Dat was voor hem geregeld door vrienden die connecties hebben met de Belgische. Perez kwam rond kwart over elf op de bühne en vermaakte het publiek met temperamentvolle hits waaronder Que viva la vida waarmee ze enkele jaren geleden de hitlijsten bestormde.

130224 Oene Perrez

Gerelateerde berichten

  • Stadslandbouw oogst tarwe aan de Kerkstraat29 augustus 2015 Stadslandbouw oogst tarwe aan de Kerkstraat Het enige wat nog ontbreekt zijn een paard en wagen om het werk op de ouderwetse manier te doen, maar het is sowieso een bijzonder plaatje, net buiten het Goorse stadscentrum. Op het […]
  • Dynamiek MI 5 is kampioen!13 december 2010 Dynamiek MI 5 is kampioen! De meisjes van MI 5 van volleybalvereniging Dynamiek hebben afgelopen zaterdag de kampioensvlag in de top kunnen heisen. Na een eclatante 8-0 overwinning kon het niet meer mis en werden de […]
  • BNI-Chapter Hof van Twente ziet levenslicht22 november 2018 BNI-Chapter Hof van Twente ziet levenslicht De Hof van Twente krijgt een eigen BNI-Chapter. Volgende week wordt de business-netwerk-organisatie ten doop gehouden bij De Pot in Markelo. BNI is een internationaal concept wat veel […]
  • Levendige konijnentuin…6 mei 2015 Levendige konijnentuin… De natuur bloeit op. En dus halen ook de fotografen hun hart weer op tijdens deze periode. Zeker na ons verzoek vorige week. Zo ook Cynthia van Keimpema die aan de Markeloseweg de prille […]
  • Motie Lidl nog niet ingediend31 mei 2017 Motie Lidl nog niet ingediend De Partij van de Arbeid-fractie wilde gisteravond tijdens de gemeenteraadsvergadering met een motie komen om het college te bewegen alsnog te bekijken hoe de verhuizing van de […]