Rikkert zegeviert in Apeldoorn

Maurien Rikkert heeft het sterk bezette A-toernooi in Apeldoorn gewonnen. De Goorse tennisster was zondag in de finale met 6-4 en 7-6 te sterk voor Britt Schreuder uit Vught. Aan het toernooi in Apeldoorn deden onder meer speelsters uit de top dertig van de Nederlandse senioren ranglijst mee. De zeventienjarige Rikkert zelf mag nog bij de junioren uitkomen. Op weg naar de eindstrijd wist ze onder meer de als eerste geplaatste Martine Dijkman uit te schakelen. Opvallend daarbij was dat Rikkert gedurende het toernooi niet één set afstond. Ze bereikte samen met de Hengelose Nikki Luttikhuis ook nog eens de halve finale in het dubbelspel. Het was de eerste keer dat Rikkert een A-toernooi op haar naam schreef.

maurienrikkert

De ambitieuze Rikkert wil zich in de toekomst graag verder ontwikkelen, bijvoorbeeld door meer internationaal te spelen. Om die mogelijkheden te scheppen is ze zelf druk bezig om bedrijven te zoeken die haar willen ondersteunen. “Ik ga een eigen website laten bouwen. Daarmee heb ik iets in handen om mensen op de hoogte te houden, maar ook om mijn sponsoren aan anderen te laten zien”, vertelt ze. “Die sponsoren heb ik hard nodig om beter te worden en daar ben ik dan ook naar opzoek. Ik hoop dat er bedrijven in Goor en omgeving zijn die mij willen ondersteunen.” Geïnteresseerde ondernemers kunnen via Toptalenttwente.nl al in contact komen met Rikkert.

 

Gerelateerde berichten

  • Dodelijk bedrijfsongeval Eternit22 januari 2014 Dodelijk bedrijfsongeval Eternit Bij de Eternit heeft vanmiddag een dodelijk bedrijfsongeval plaatsgevonden. Ook de traumahelikopter is opgeroepen, maar die is voortijdig afgemeld. De toegesnelde hulpdiensten zijn deels […]
  • Hector E2 en Twenthe E3 zaalkampioen6 februari 2010 Hector E2 en Twenthe E3 zaalkampioen De E2-jeugd van sv Hector en de E3-jeugd van vv Twenthe zijn zaterdag regionaal zaalkampioen geworden. Er waren tweede plaatsen voor Hector E1 en E3. Hector E2 was al na twee van de drie […]
  • Bo Grievink in de prijzen tijdens Miss Beauty-verkiezing14 mei 2018 Bo Grievink in de prijzen tijdens Miss Beauty-verkiezing Ze werd niet gekozen tot de mooiste van Overijssel maar ging toch niet met lege handen naar huis. Bo Grievink werd afgelopen zaterdag verkozen tot Miss Trifora als de meest sportieve van […]
  • Ook Hector 6 hijst kampioensvlag17 mei 2010 Ook Hector 6 hijst kampioensvlag Na sv Hector C1 en Hector 5 is ook het zesde elftal kampioen geworden. De ploeg kon de titel al bijna niet meer ontgaan en na de winst op noaber WVV '34 konden ook de feestdraaiboeken uit […]
  • Van den Burg z’n K3 compleet5 september 2014 Van den Burg z’n K3 compleet Annemiek en Jan van de Burg zijn op 30 augustus de trotse ouders geworden van Lieve. Na hun twee dochters Mare en Sterre is nu met dochter Lieve hun eigen K3 compleet. De vriendinnen Maus, […]