Schwirtz en Wassink geplaatst voor NK

Twan Schwirtz heeft zich zaterdag geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen judo in Eindhoven. De talentvolle judoka uit Goor won op het districtkampioenschap in Markelo al zijn vier partijen glansrijk. Schwirtz behaalde daardoor goud in de klasse tot 34 kilogram. De pas elfjarige Schwirtz komt dit jaar voor het eerst uit in de categorie tot 15 jaar. Vorig seizoen zegevierde hij in de categorie tot 12 jaar, maar in die categorie is plaatsing voor het NK niet mogelijk. De Nederlandse kampioenschappen judo zijn op 9 maart in Eindhoven.

Update: Ook Carmo Waszink heeft zich zaterdag geplaatst voor het NK. Hij werd derde in de categorie tot 42 kilogram.

schwirtz2

Gerelateerde berichten

  • Ronde van Twente door Goor1 juli 2018 Ronde van Twente door Goor De wielerogen in deze wereld zijn op zaterdag 7 juli natuurlijk gericht op de start van de ¬†Tour de France. Maar ook in onze eigen woonplaats kunnen we naar het cyclisme gaan kijken. […]
  • Onderzoek naar lekkage Plukon25 oktober 2021 Onderzoek naar lekkage Plukon Het was een melding zonder een groot alarmerend karakter, maar zondagavond heeft de brandweer toch nog veel onderzoek moeten verrichten in het pand van Plukon Food Group aan de […]
  • Gemeente beantwoordt post vaak niet1 september 2011 Gemeente beantwoordt post vaak niet De gemeente Hof van Twente schiet vaak te kort in het reageren op brieven en e-mails. Dat blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek waarbij¬†zogenoemde 'Mystery Guests' zijn ingezet. Deze […]
  • Goorse jongens mishandeld in Enschede14 augustus 2013 Goorse jongens mishandeld in Enschede Een Goorse jongen heeft gisteren rake klappen gekregen in Enschede. De 13-jarige was met een drietal vrienden naar een film geweest in Cinestar en werd daar al beschimpt door een groep van […]
  • Slooff staakt 4daagse vanwege blaren18 juli 2012 Slooff staakt 4daagse vanwege blaren Jeanet Slooff heeft op dag twee van de Nijmeegse Vierdaagse de strijd moeten staken. De Goorse, die vol enthousiasme begon aan de etappe van vandaag, kon het fysiek niet meer opbrengen. Ze […]