Olympia zegeviert over Vitesse

De tafeltennissers van Olympia hebben dit weekend de 1e klasse D de thuiswedstrijd tegen Vitesse 1 gewonnen. De ploeg uit Hengelo werd met 6-4 naar huis gestuurd. Bij de Goorse ploeg verving Joop Poelwijk Raymond Spenkelink met succes. Olympia staat nu vierde in de stand. 

logoolympia

Gerelateerde berichten

  • Olympia blijft zegevieren in 1e klasse24 maart 2014 Olympia blijft zegevieren in 1e klasse De tafeltennisheren van Olympia blijven verrassend goed presteren in de eerste klasse. Lijfsbehoud is het doel voor de Goorse equipe, maar inmiddels staat Olympia op een knappe tweede […]
  • Olympia verslaat koploper13 maart 2011 Olympia verslaat koploper De tafeltennissers van Olympia hebben afgelopen week een knap resultaat behaald in de eerste klasse A. De Goorse ploeg was in eigen huis met 7-3 te sterk voor Heino 1. Heino-speler Aart […]
  • Oorwassing voor TTV Olympia7 april 2014 Oorwassing voor TTV Olympia Olympia heeft dit weekend kennis gemaakt met de absolute top in de eerste klasse. De Goorse tafeltennissers verloren met maar liefst 9-1 van koploper De Brug uit Apeldoorn. Het betekende […]
  • Olympia kan donderdag titel opeisen4 november 2013 Olympia kan donderdag titel opeisen Olympia is nog slechts overwinning verwijderd van de titel. De tafeltennissers versloegen dit weekend eenvoudig Glanerbrug. Donderdag kan het team al de titel opeisen. Als Olympia […]
  • Olympia wint ook bij Hatac25 maart 2012 Olympia wint ook bij Hatac In de 1e klasse D hebben de tafeltennissers van Olympia de uitwedstrijd tegen Hatac 1 in Haaksbergen vrij eenvoudig met 7-3 gewonnen. Olympia begon zeer voortvarend aan de wedstrijd. […]