Zussen in Zuid-Afrika voor leeuwenproject

Waar de rest van de Goorse bevolking het winterse weer inmiddels beu is, steken de zussen Nicolle en Erica Oude Meijers zich weer in zomerse kleding. Zij verblijven op dit moment in Zuid-Afrika. In de Ukutula helpen zij tot medio maart mee als vrijwilliger aan een project met kleine leeuwen. Op deze site houden ze hun belevenissen bij. Veel Goorse inwoners attendeerden ons op de fraai opgetekende verslagen, die veel worden bekeken.

afrika

Gerelateerde berichten

  • Zaalteam Twenthe speelt bekerfinale23 mei 2013 Zaalteam Twenthe speelt bekerfinale De druiven waren afgelopen weekend erg zuur voor de voetballers van vv Twenthe. Voor het eerst sinds vorige eeuw acteert Twenthe na de zomer in de vierde klasse. Een aantal selectiespelers […]
  • brummel21 juli 2012 Brummel Braamhaar is nu ook 25 jaar Stephan Braamhaar is vandaag 25 jaar geworden. Brummel voor intimi viert dit met zijn vrienden en familie. Zij willen hen via deze weg nogmaals feliciteren met het bereiken van deze […]
  • Hector wint in doelpuntenfestijn van Raalte30 september 2018 Hector wint in doelpuntenfestijn van Raalte De eerste overwinning voor Hector was zondagmiddag een feit. Op ‘t Doesgoor werd tegen Raalte met 7-4 gewonnen. De groen-witten kwamen daverend uit de startblokken. Het duurde tien minuten […]
  • Todos Lo Saben in Alleman13 maart 2019 Todos Lo Saben in Alleman Op dinsdag 19 maart 2019 draait filmhuis Alleman de film Todos Lo Saben. Dit psychologisch drama uit 2018 van Asghar Farhadi begint om 20.00 uur. De entree bedraagt zes euro.
  • Reclamepolitie ook langs LOER2 april 2010 Reclamepolitie ook langs LOER De 'reclamepolitie' heeft zijn pijlen ook gericht ook op de Stichting LOER. De advertentie-uitingen op de hekken bij de Hofboake zijn op last van de gemeente allemaal weggehaald. Dit op […]