Open morgen bij Goorse basisscholen

Komende woensdag houden de zes bassischolen een open morgen. Van 08.30 tot 12.00 uur zijn ouders in de gelegenheid om in alle klassen een kijkje te komen nemen. De scholen laten zien op welke wijze zij hun onderwijs hebben vormgegeven. Er wordt informatie verstrekt en er kunnen vragen gesteld worden. Ook is het mogelijk om uw kind in te schrijven. Daarvoor is een kopie van een document met het sofinummer nodig. ’s Avonds is er tussen 19.00 en 20.00 uur op de inschrijfavond ook mogelijk om informatie in te winnen. De scholen heten ouders van kinderen die drie jaar of jonger zijn van harte welkom.

Prins Constantijnschool

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)10 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (1) * Het aftellen is in veel Goorse huishoudens al begonnen. Over exact twee weken begint de 140ste uitgave van het School- en Volksfeest. Op deze site blikken we vanaf nu dagelijks vooruit […]
  • Forse strafvermindering Hector-aanvoerder Minkjan29 september 2015 Forse strafvermindering Hector-aanvoerder Minkjan Hector-aanvoerder Joost Minkjan krijgt geen zeven maar slechts drie duels schorsing naar aanleiding van zijn rode kaart in de eerste competitiewedstrijd tegen Barbaros (1-1). De […]
  • Kwartelstraat verwelkomt kleine Rodney29 augustus 2014 Kwartelstraat verwelkomt kleine Rodney Martijn Kiel en Ramona Jager zijn sinds kort de trotse ouders van zoon Rodney. De buren hebben gezorgd voor een warm welkom en wensen dat Rodney maar voorspoedig mag opgroeien in de buurt. […]
  • Cliënten DAC De Roos maken bijzondere tuintas23 juli 2021 Cliënten DAC De Roos maken bijzondere tuintas De cliënten van Aveleijn Dagactiviteitencentrum (DAC) de Roos uit Goor hebben een tuintas ontwikkeld die vanaf nu verkrijgbaar is. Het is een volle tas met inhoud zoals kaarten, een […]
  • Kimmels wint biljarttoernooi Spek12 mei 2019 Kimmels wint biljarttoernooi Spek Henri Kimmels is de winnaar geworden van het eerste biljarttoernooi bij Café Spek. De Gorenaar versloeg in de finale Ismaël Gögen en ging er met de grootste vleesschotel en de grote […]