Elektrische damesfiets gevonden (Update)

Diny heeft eerder deze week, bij de parkeerplaats aan de Wijnkamp, een elektrische damesfiets gevonden van het merk Giant. De kleur van deze zeer goed onderhouden fiets is zilver, op de bagagedrager zitten twee blauwe fietstassen. De eigenaar kan zich met Diny in verbinding stellen via telefoonnummer 0547-274194.

Update: De eigenaar heeft zich gemeld.

Gerelateerde berichten

  • Fiets wacht op eigenaar5 juli 2019 Fiets wacht op eigenaar In de Spoorstraat, ter hoogte van De Blankenvoorde, staat sinds het Goorse School- en Volksfeest een fiets op de eigenaar te wachten. Het gaat om een groene Giant Freerider met aluminium […]
  • Fiets gevonden aan Iependijk1 juni 2011 Fiets gevonden aan Iependijk Sinds afgelopen vrijdag staat er bij de familie Reuver een herenfiets van het merk Giant Brisbane voor de deur. Zij wonen aan de Iependijk. De fiets staat op slot, dus de eigenaar kan […]
  • Opnieuw vogel vermist van Pluvierstraat (update)27 juni 2012 Opnieuw vogel vermist van Pluvierstraat (update) Ben Claassen is zijn tweede vogel in een week tijd kwijtgeraakt. De dwergpapegaai is inmiddels weer terecht, maar bij het uitvangen van jonge vogels is een Forpus Catharina weggevlogen van […]
  • Portemonnee gevonden in Goor (update)23 februari 2012 Portemonnee gevonden in Goor (update) Marcel en Sandra hebben deze week een portemonnee gevonden in Goor. In de portemonnee zat een kaartje met de naam Marua. De eigenaar van de portemonnee kan bellen met 06-43419217. Update: […]
  • Ketting ontvreemd bij het zwembad (update)30 januari 2012 Ketting ontvreemd bij het zwembad (update) Lotte Schrijver is vorige week donderdag haar zilveren kettinkje kwijtgeraakt bij het zwembad in Goor. Waarschijnlijk heeft iemand per ongeluk het sieraad van het zesjarige meisje […]