Invallers bezorgen Twenthe een punt

Twenthe Goor heeft vanmiddag op de valreep een punt over gehouden aan het duel met De Tubanters 1897. In Enschede werd het in extremis nog 2-2 door een treffer van topscorer Guus Lummen. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis had een zware kluif aan de gastheer, die op 2-0 kwam. Drie frisse wissels gaven de Goorse formatie echter de broodnodige schwung. Eerst was het invaller John Westerik die de 2-1 aantekende. In de slotfase leverde Wouter Bekhuis, die als reservekeeper op de bank moest beginnen, een assist op Lummen, waardoor het nog 2-2 werd. In die fase daarvoor kreeg de thuisploeg een aantal goede mogelijkheden om de zege al veilig te stellen, maar dat gebeurde niet. Twenthe staat nu tiende in de stand.

Gerelateerde berichten

  • Zaalvoetbal Twenthe steviger aan kop4 november 2016 Zaalvoetbal Twenthe steviger aan kop De zaalvoetballers van Twenthe Goor blijven het uitstekend doen in de eerste klasse. De ploeg heeft vanavond de koppositie weer veroverd. In Rijssen werd Excelsior overtuigend aan de kant […]
  • Schoolfeestfonds keert dik 30 mille uit8 april 2013 Schoolfeestfonds keert dik 30 mille uit Er zijn dit jaar 28 aanvragen voor een bijdrage uit het Schoolfeestfonds gehonoreerd met een geldbedrag. In totaal is er 32.250 euro uitgekeerd van de 51.000 euro die in het fonds zit. Elk […]
  • Omstreden geitenhouderij staat leeg22 augustus 2013 Omstreden geitenhouderij staat leeg Geitenhouderij Optiveco staat sinds enige tijd leeg. Het bedrijf aan de Rapperdsweg net buiten Goor heeft de ruim 1.000 geiten elders ondergebracht. Optiveco haalde vorige jaar het […]
  • Ongeluk met fikse blikschade aan Scherpenzeelseweg10 juni 2015 Ongeluk met fikse blikschade aan Scherpenzeelseweg Naast alle verkeersmisère bij het kruispunt aan de Herman Heijermansstraat doet ook de Scherpenzeelseweg een behoorlijke duit in het ongevallen-zakje dit jaar. Op de viersprong met de […]
  • Langere inzendtermijn Duurzaamheidsprijs14 december 2016 Langere inzendtermijn Duurzaamheidsprijs De Duurzaamheidsprijs, wedstrijd voor het duurzaamste idee van Hof van Twente, heeft een verlengde inzendtermijn. De Duurzaamheidsprijs zal worden uitgereikt op maandag 10 april. […]