Invallers bezorgen Twenthe een punt

Twenthe Goor heeft vanmiddag op de valreep een punt over gehouden aan het duel met De Tubanters 1897. In Enschede werd het in extremis nog 2-2 door een treffer van topscorer Guus Lummen. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis had een zware kluif aan de gastheer, die op 2-0 kwam. Drie frisse wissels gaven de Goorse formatie echter de broodnodige schwung. Eerst was het invaller John Westerik die de 2-1 aantekende. In de slotfase leverde Wouter Bekhuis, die als reservekeeper op de bank moest beginnen, een assist op Lummen, waardoor het nog 2-2 werd. In die fase daarvoor kreeg de thuisploeg een aantal goede mogelijkheden om de zege al veilig te stellen, maar dat gebeurde niet. Twenthe staat nu tiende in de stand.

Gerelateerde berichten

  • Door droogte grotere kans op natuurbranden28 maart 2020 Door droogte grotere kans op natuurbranden Door aanhoudende droogte in de natuur is er in de regio een verhoogde kans op snelle uitbreiding van een natuurbrand. De brandweer is daarom extra alert en roept natuurbeheerders, […]
  • gfcmvv14 januari 2013 GFC verliest duel in Polman Stadion GFC heeft zondag de eerste oefenwedstrijd van 2013 verloren. In het Polman Stadion ging de ploeg van trainer Iwan Bult met 1-0 onderuit tegen vierdeklasser MVV'29. Voor rust werd er niet […]
  • Robert Visser 25 jaar5 oktober 2010 Robert Visser 25 jaar Robert Visser ziet vandaag een halve Abraham. Door een bedrijfsongeval moet Visser het rustig aandoen tijdens zijn verjaardag. "Na 25 jaar voluit, nu even tijdelijk onderuit. Niet […]
  • 10 april 2013 Nijhof met ‘Vliegtuug’ naar de Vogelsberg Het rallyseizoen van Jan Nijhof begint komend weekend in de omgeving van het Duitse Schlitz. De Goorse autocoureur haalt zijn 'Vliegtuug' van stal voor de ADAC Hessen Rallye Vogelsberg. […]
  • Bovenwoningen Spoorstraat ontruimd op last burgemeester8 december 2017 Bovenwoningen Spoorstraat ontruimd op last burgemeester In Goor is het woongedeelte boven pizzeria Sofra Delicious in de Spoorstraat op last van de gemeente en de politie gesloten. Tijdens een geco√∂rdineerde actie in samenwerking met de […]