Hector kan niet op tegen Barbaros

Hector kan ook na de winterstop nog niet imponeren. De ploeg van trainer Marcel Wensink verloor met 5-1 van titelkandidaat Barbaros. Hector kwam er niet aan te pas tegen één van de beste ploegen uit de vierde klasse A. Voor Hector maakte Joery Wenderman het enige doelpunt. Door de nederlaag blijft Hector steken op slechts negen punten en mag het van geluk spreken dat Enschedese Boys ook weer flink klop kreeg. Het lelijke eendje verloor met 5-0 van NEO en heeft slechts één punt behaald tot dusver.

Gerelateerde berichten

  • Oppassen voor storm Ciara9 februari 2020 Oppassen voor storm Ciara Als de weersvoorspellingen kloppen kan het in de loop van de dag en zeker vanavond, ook in Goor zeer onstuimig worden, De eerste storm met een naam trekt dan over over en de verwachting […]
  • Wolters vrijdag naar nieuwe demonstratieplek15 december 2020 Wolters vrijdag naar nieuwe demonstratieplek Martha Wolters moet met haar man en zoon komende vrijdag voor 12:00 uur vertrokken zijn van de Kevelhammerhoek. Na overleg met wethouder van Zwanenburg is besloten dat de familie nog twee […]
  • Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles19 oktober 2019 Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles Voor de Goorse clubs staat vandaag- en morgen de vijfde speelronde in de competitie op het programma. Vanmiddag hoopt GFC evenals vorige week op een fraaie driepunter, thuis tegen het […]
  • Gerben zelf ook de Mont Ventoux op14 juni 2011 Gerben zelf ook de Mont Ventoux op Twee Twentse Tourhelden uit het verleden zwoegend op de flanken van de Mont Ventoux. En dat met Goorse bagage. Rob Harmeling en Erwin Nijboer vervulden een prachtige wens van Gerben […]
  • Geslaagde Daisy begint eigen zaak17 juli 2012 Geslaagde Daisy begint eigen zaak Daisy Broens heeft haar studie in successie voltooid. De Goorse mag zich vanaf voordoen als pedicure. Via Goorsnieuws zocht ze modellen voor haar afstudeeropdracht. Met succes, ze vond een […]