Hector kan niet op tegen Barbaros

Hector kan ook na de winterstop nog niet imponeren. De ploeg van trainer Marcel Wensink verloor met 5-1 van titelkandidaat Barbaros. Hector kwam er niet aan te pas tegen één van de beste ploegen uit de vierde klasse A. Voor Hector maakte Joery Wenderman het enige doelpunt. Door de nederlaag blijft Hector steken op slechts negen punten en mag het van geluk spreken dat Enschedese Boys ook weer flink klop kreeg. Het lelijke eendje verloor met 5-0 van NEO en heeft slechts één punt behaald tot dusver.

Gerelateerde berichten

  • Papegaai in de boom op ’t Jannink (UPDATE)7 december 2021 Papegaai in de boom op ’t Jannink (UPDATE) In een boom bij het speeltuintje op 't Jannink in het centrum van Goor is vandaag (dinsdag 7 december) een grote papegaai gesignaleerd. Het lijdt geen twijfel dat de vogel ergens uit een […]
  • Jaarboek vanaf zaterdag te koop20 maart 2012 Jaarboek vanaf zaterdag te koop Het jaarboek 2011 van Goorsnieuws.nl is komende zaterdag te koop bij Primera de Bandijk. De tweede editie is, evenals het debuutboek van vorig jaar, volgens kenners weer een juweeltje […]
  • Schoolfeest in de Hemel lonely at the top23 juni 2017 Schoolfeest in de Hemel lonely at the top Het nummer Schoolfeest in de Hemel blijft op eenzame hoogte in de Top-25 van het School- en Volksfeest. Het nummer van Paul Schabbink en Bert Eeftink eindigde net als de afgelopen jaren op […]
  • Rienke Knapen ziet halve Sarah18 januari 2013 Rienke Knapen ziet halve Sarah Rienke Knapen vierde gisteren haar 25e verjaardag. De vriendengroep, die ook haar tuin heeft versierd, wil haar via deze weg van harte feliciteren.
  • Feestelijk afscheid voor meester Wissink4 juli 2015 Feestelijk afscheid voor meester Wissink Ook voor meester Gerard Wissink was er afgelopen donderdag een feestelijk afscheid, de locatiedirecteur van De Wiekslag gaat genieten van zijn pensioen. Samen met zijn vrouw werd hij […]