GFC kansloos tegen EMOS

GFC zakt steeds verder weg in de vierde klasse A. De ploeg van trainer Iwan Bult was aan het begin van het seizoen nog één van de topploegen, maar inmiddels is het een grijze middenmoter geworden. EMOS was zondag met 3-0 te sterk voor de Goorse equipe. GFC, dat moest aantreden zonder aanvoerder Dennis Kingma, kwam er niet aan te pas op Sportpark Heeckeren. GFC staat nu zevende op de ranglijst. 

Gerelateerde berichten

  • Essie 25 lentes jong6 juni 2010 Essie 25 lentes jong 'Essie' Esther van Renswoude heeft vrijdag de leeftijd van 25 bereikt. Dit werd groots gevierd met meerdere spandoeken. Esther is met drank op nooit verlegen, ze plast in alle stegen. Als […]
  • Goorse artiesten op recordings-CD29 januari 2012 Goorse artiesten op recordings-CD Een dertigtal Goorse artiesten gaat met zijn of haar favoriete nummer optreden bij Grand Café De Zon op een aantal avonden in maart waarbij ook cd-opnames zullen worden gemaakt. Onder de […]
  • Goorse aangehouden voor winkeldiefstal12 oktober 2012 Goorse aangehouden voor winkeldiefstal Een 16-jarig meisje uit Goor is donderdagavond aangehouden op verdenking van diefstal in diverse winkels in Enschede. Rond 18.45 uur zag een medewerkster van een winkel aan de Langestraat […]
  • Vijf lintjes voor Goorse vrijwilligers26 april 2017 Vijf lintjes voor Goorse vrijwilligers Vijf onderscheidingen met een Goors sausje tijdens de jaarlijkse lintjesregen, traditioneel een dag voor Koningsdag. Op het gemeentehuis kregen Heinz Volkert (Baptistengemeente), Lemkje […]
  • Jan Smit genomineerd tot beste party DJ23 oktober 2019 Jan Smit genomineerd tot beste party DJ Zijn ster is rijzende en deze zomer mocht hij zelfs op de mooiste bühne spelen. Na zijn optreden in de Schoolfeesttent zette DJ Jan Smit uit Goor echter ook de mainstage van populaire […]