GFC kansloos tegen EMOS

GFC zakt steeds verder weg in de vierde klasse A. De ploeg van trainer Iwan Bult was aan het begin van het seizoen nog één van de topploegen, maar inmiddels is het een grijze middenmoter geworden. EMOS was zondag met 3-0 te sterk voor de Goorse equipe. GFC, dat moest aantreden zonder aanvoerder Dennis Kingma, kwam er niet aan te pas op Sportpark Heeckeren. GFC staat nu zevende op de ranglijst. 

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC niet opgewassen tegen EMOS30 september 2012 GFC niet opgewassen tegen EMOS GFC heeft zondagmiddag een ruime nederlaag geleden bij EMOS. In Enschede ging de ploeg van trainer Iwan Bult met 5-1 onderuit. GFC had weinig in te brengen tegen EMOS. Bij rust keek d'Olde […]
  • Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers18 februari 2017 Hofderby voor GFC, Twenthe mist spelers Twenthe-trainer Michiel Mensink kan morgen in de uitwedstrijd tegen Sportclub Lochem niet beschikken over de geblesseerde Dennis ter Haar en Simon Hevink. Laatstgenoemde is op vakantie. […]
  • Nipte nederlaag GFC bij EMOS9 november 2014 Nipte nederlaag GFC bij EMOS GFC heeft zondag niet kunnen stunten bij subtopper EMOS. In Enschede verspeelde de Oudste Goorsche een voorsprong en moest het uiteindelijk nog het hoofd buigen voor de gastheer, 2-1. Lex […]
  • GFC wint eenvoudig bij hekkensluiter10 april 2011 GFC wint eenvoudig bij hekkensluiter GFC heeft de uitwedstrijd bij ’t Centrum met ruime cijfers gewonnen. De ploeg van trainer Benno van Weersel was met 3-0 te sterk voor de hekkensluiter in de vierde klasse A. Met de zege is […]