Wassink sterkste in Bovenbergcross

Gert-Jan Wassink uit Apeldoorn is dit weekend winnaar geworden van de Bovenbergcross. De atleet was de sterkste over een afstand van 10,4 kilometer. Hij wist op het pittige parcours rondom de concurrenten Leon Sanderman en Jan Paalman voor te blijven in een snelle tijd, 34.11. Michel van der Heide was de grootste blikvanger uit Goor. Hij wist bij de masters de tweede plaats te behalen.

bovenberg

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • niek-nijman3 maart 2014 Nijman imponeert bij Bovenbergcross Onder ideale omstandigheden werd dit weekend de Bovenbergcross afgewerkt. De cross door het mooie natuurgebied in en rondom Goor wint steeds meer aan populariteit. Ook steeds meer Goorse […]
  • Goors succes tijdens Bovenbergloop24 november 2013 Goors succes tijdens Bovenbergloop Een aantal plaatsgenoten van de Goorse atletiekvereniging hebben vandaag goed gepresteerd tijdens de Bovenbergloop in Markelo. Michel van der Heide (1e, M40), André Blumink (2e, M40) en […]
  • Goorse atleten op dreef bij afsluiting TTC7 december 2015 Goorse atleten op dreef bij afsluiting TTC In de afsluitende wedstrijd van de Twentse Cross Competitie in Eibergen heeft de Goorse jeugd dit weekend goed gepresteerd. Zo wisten de atleten Thijs en Niek Nijman de tweede plek te […]
  • 25 mei 2015 Nijman wint voor volle tribunes in Hengelo De jonge Goorse atleet Niek Nijman (foto) heeft bij de jeugd de 1000 meter gewonnen tijdens de FBK-games in Hengelo. In een mooie en goed opgebouwde race hield hij zijn hoofd koel ondanks […]