Olympia in degradatiegevaar na verlies

Het degradatiespook is opgedoken bij tafeltennisvereniging Olympia. Afgelopen weekend ging de uitwedstrijd tegen Twekkelerveld met 6-4 verloren. Johan Truschel was in Enschede met twee overwinningen de sterkste man van het team. Raymond Spenkelink boekte één overwinning. Paul Leijdekkers, die voor het eerst aantrad in deze competitie, won ook één partij. Het dubbelspel moest Olympia aan Twekkelerveld laten. Door de nederlaag is Olympia onder de degradatiestreep beland in de 1e klasse, maar de Goorse tafeltennisverening staat ook maar vier punten achter op koploper Vitesse 1. Met een ruime overwinning zijn de kaarten volgende week weer anders geschud.

logoolympia

Gerelateerde berichten

  • Olympia wint cruciale wedstrijd14 november 2011 Olympia wint cruciale wedstrijd Tafeltennisvereniging Olympia heeft vrijdagavond een belangrijke overwinning geboekt in de 1e klasse. Zonder kopman Marcus Stauber werd de degradatiestrijd tegen De Brug 3 met 8-2 […]
  • Olympia verliest topper tegen Trias13 november 2012 Olympia verliest topper tegen Trias Olympia heeft afgelopen weekend nagelaten dichterbij de koppositie in de 1e klasse B te komen. In eigen huis verloor de Goorse tafeltennisvereniging met 7-3 van koploper Trias. Olympia zon […]
  • Nieuw Olympia opent sterk in 2e klasse23 september 2013 Nieuw Olympia opent sterk in 2e klasse De tafeltennissers van Olympia zijn de nieuwe competitie sterk begonnen met een 1-9 zege in Bornerbroek tegen Brookshoes en een 7-2 thuis-overwinning op GTTV uit Glanerbrug. Vanuit het […]
  • johantruschelolympia19 november 2012 Olympia gelijk tegen hekkensluiter Het vlaggeschip van tafeltennisvereniging Olymia speelde in de voorlaatste ronde van de najaarscompetitie in de eerste klasse met 5-5 gelijk tegen hekkensluiter Holten. De Goorse formatie […]
  • Olympia kansloos tegen Effect17 oktober 2011 Olympia kansloos tegen Effect De tafeltennissers van Olympia zijn fors onderuit gegaan in het thuisduel tegen koploper Effect uit Mariënheem. Raymond Spenkelink en Johan Truschel (foto) wisten beiden nog wel van Gert […]