Olympia in degradatiegevaar na verlies

Het degradatiespook is opgedoken bij tafeltennisvereniging Olympia. Afgelopen weekend ging de uitwedstrijd tegen Twekkelerveld met 6-4 verloren. Johan Truschel was in Enschede met twee overwinningen de sterkste man van het team. Raymond Spenkelink boekte één overwinning. Paul Leijdekkers, die voor het eerst aantrad in deze competitie, won ook één partij. Het dubbelspel moest Olympia aan Twekkelerveld laten. Door de nederlaag is Olympia onder de degradatiestreep beland in de 1e klasse, maar de Goorse tafeltennisverening staat ook maar vier punten achter op koploper Vitesse 1. Met een ruime overwinning zijn de kaarten volgende week weer anders geschud.

logoolympia

Gerelateerde berichten

  • Workshops en lezingen ‘jij en je kind’20 september 2012 Workshops en lezingen ‘jij en je kind’ Angelique de Vries en Wanda Wolters houden komende zaterdag de beurs 'jij en je kind'. Tijdens deze beurs kun je deelnemen aan één van de zeven workshops die er worden gegeven. Daarnaast […]
  • Het ligt in je eigen hand…11 juli 2017 Het ligt in je eigen hand… De centrale examens, voor de laatstejaars studenten, zijn voorbij en de diploma’s zijn uitgereikt. Prachtig om de trotse gezichten van onze leerlingen en hun ouders te zien als de […]
  • 13 juni 2012 Gaslek bij aanleg glasvezel Het eerste gaslek bij de aanleg van glasvezel is een feit. In de Zwaluwstraat werd vanochtend even voor 10.30 uur een gasleiding geraakt tijdens graafwerkzaamheden. Volgens de medewerkers […]
  • Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch15 april 2021 Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch Om de drempel voor startende leerlingen tijdens de lockdown te verlagen is er bij Home of Talents tijdelijk geen opzegtermijn als blijkt dat de online-opzet na enkele lessen toch niet […]
  • Eastpak-rugtas verloren omgeving Wheedijk2 november 2016 Eastpak-rugtas verloren omgeving Wheedijk Op de route van de Scherpenzeelseweg naar de Klemmerweg is een Gorenaar zijn zwarte Eastpak-rugtas verloren. Heeft u de tas gevonden, neem dan contact op via 0547-27610