Olympia in degradatiegevaar na verlies

Het degradatiespook is opgedoken bij tafeltennisvereniging Olympia. Afgelopen weekend ging de uitwedstrijd tegen Twekkelerveld met 6-4 verloren. Johan Truschel was in Enschede met twee overwinningen de sterkste man van het team. Raymond Spenkelink boekte één overwinning. Paul Leijdekkers, die voor het eerst aantrad in deze competitie, won ook één partij. Het dubbelspel moest Olympia aan Twekkelerveld laten. Door de nederlaag is Olympia onder de degradatiestreep beland in de 1e klasse, maar de Goorse tafeltennisverening staat ook maar vier punten achter op koploper Vitesse 1. Met een ruime overwinning zijn de kaarten volgende week weer anders geschud.

logoolympia

Gerelateerde berichten

  • Op naar de stadssleutel…12 februari 2019 Op naar de stadssleutel… Het carnaval komt steeds dichterbij en dit jaar is het de Goorse Prins Henri (Elbert) die als Hofprins op zaterdag 2 maart de stadssleutel in ontvangst mag nemen uit handen van […]
  • Jubilerend Apollo komt met eigen Schoolfeestnummer22 mei 2019 Jubilerend Apollo komt met eigen Schoolfeestnummer 'Wie bloast de Tente in en oet' moet de Schoolfeestkraker van 2019 worden. Het nummer zal worden gespeeld door het grote orkest van Apollo terwijl er ook een instrumentale versie voor de […]
  • Sleutel gevonden in het centrum27 maart 2017 Sleutel gevonden in het centrum In het winkelcentrum is een sleutel met sleutelhanger gevonden. De eigenaar kan zich melden via de mail.
  • Hermine Zeedijk ‘Beste Buur’ in de Hof29 september 2019 Hermine Zeedijk ‘Beste Buur’ in de Hof De Goorse Hermine Zeedijk is gisteren tijdens nationale Burendag in het zonnetje gezet door burgemeester Ellen Nauta. Ze werd verkozen tot 'Beste Buur' van 2019. Er waren in totaal 24 […]
  • The Bookshop in Alleman7 februari 2019 The Bookshop in Alleman Op dinsdag 12 februari 2019 draait filmhuis Alleman de film The Bookshop. Dit romantische drama van verleden jaar van Isabel Coixet vertelt het verhaal van een weduwe die een boekenzaak […]