Goorse taekwondoka’s geslaagd

Twee Goorse taekwondoka’s van taekwondovereniging Olthuis uit Rijssen zijn afgelopen zaterdag geslaagd voor hun Geup-examen. Angel Kamens mag vanaf nu de gele band dragen. Stefan Krien slaagde voor de blauwe band. In totaal zijn 49 van de opgegeven kandidaten geslaagd bij Olthuis. Meer informatie over de vereniging is te vinden op de website.

taekwondo

Gerelateerde berichten

  • Hector verliest van kampioen Barbaros7 mei 2017 Hector verliest van kampioen Barbaros Hector heeft de voorlaatste wedstrijd van de competitie in de vierde klasse B met 1-2 verloren van Barbaros dat de titel binnenhaalde op sportpark 't Doesgoor. Na een sfeervolle opkomst […]
  • Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie1 oktober 2016 Ten Zende maakt rentree in GFC-selectie RenĂ© ten Zende keert terug in de eerste selectie van GFC. De 32-jarige routinier maakt zijn come back nadat hij jaren geleden een stap terug moest doen vanwege knieproblemen. De […]
  • Bankpas gevonden in de Schoolstraat (UPDATE)23 december 2016 Bankpas gevonden in de Schoolstraat (UPDATE) In de Goorse Schoolstraat is vrijdag een bankpas gevonden. Het gaat om een pas van de Rabobank die op naam staat van ene Ayoub. UPDATE: De bankpas is inmiddels overgedragen aan de politie […]
  • Tafeltennissers Olympia gelijk tegen Smash11 februari 2014 Tafeltennissers Olympia gelijk tegen Smash De tafeltennissers van Olympia hebben afgelopen weekend gelijkgespeeld in de thuiswedstrijd tegen Smash 2000. Het duel met de bezoekers uit Losser eindigde in 5-5. Olympia begon sterk en […]
  • Informatie-bijeenkomst voor deelnemers ‘Samenloop voor Hoop’4 maart 2020 Informatie-bijeenkomst voor deelnemers ‘Samenloop voor Hoop’ Voor deelnemers aan de Samenloop voor Hoop op sportpark 't Doesgoor in september van dit jaar is er komende maandag een informatie-bijeenkomst in sporthal De Mossendam. Het grootse […]