Goorse taekwondoka’s geslaagd

Twee Goorse taekwondoka’s van taekwondovereniging Olthuis uit Rijssen zijn afgelopen zaterdag geslaagd voor hun Geup-examen. Angel Kamens mag vanaf nu de gele band dragen. Stefan Krien slaagde voor de blauwe band. In totaal zijn 49 van de opgegeven kandidaten geslaagd bij Olthuis. Meer informatie over de vereniging is te vinden op de website.

taekwondo

Gerelateerde berichten

  • Goorse taekwondoka’s geslaagd4 april 2014 Goorse taekwondoka’s geslaagd Goor is twee gediplomeerde taekwondoka’s rijker. Angel Kamans en Stefan Krien hebben hun examen bij vereniging Olthuis in successie afgelegd. Krien heeft de rode band, Kamans de geel/groene band.
  • Olympia kampioen na spannende pot11 november 2013 Olympia kampioen na spannende pot De tafeltennissers van Olympia zijn kampioen. De ploeg staat al het hele jaar aan kop, maar in de laatste wedstrijd toch last van kampioensspanning. Het duel tegen Effekt'74 werd […]
  • vreemdefoto21 mei 2013 Vreemde foto tijdens kinderoptocht Stefan maakte tijdens de kinderoptocht van 2010 foto's van de langslopende stoet. Zijn oog viel onlangs op een vreemde foto die gemaakt is in de Grotestraat. In het achterhoofd van de […]
  • darten22 januari 2014 Darttoernooi vv Twenthe vrijdag Bij vv Twenthe wordt vrijdagavond in aanloop naar de topper tegen Bon Boys het jaarlijkse darttoernooi georganiseerd. Het evenement trekt elk jaar veel bezoekers. Vanaf 19.00 uur is de […]
  • slotfestival16 juni 2014 Muziekschool sluit jaar af met Slotfestival De Muziekschool Hof van Twente sluit komende vrijdag haar seizoen af met een daverend Slotfestival in De Reggehof. In de verschillende zalen zullen groepen, ensembles, orkesten, koren en […]