Dartweekend bij café ’t Centrum

Café ’t Centrum staat komend weekend in het teken van darts. Het café aan de Grotestraat organiseert een darttoernooi voor 32 single-spelers en 32 koppels. Het toernooi is bedoeld voor 2e, 3e en 4e divisiedarters en hobbydarters. Op zaterdag 9 maart is het singeltoernooi, dat om 14.45 uur begint. Het café gaat om 14.00 uur open en het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro. Een dag later begint het koppeltoernooi om 13.15 uur. Het inschrijfgeld is dan 12,50 euro per koppel. Voor beide dagen geldt vol is vol en het inschrijfgeld is het prijzengeld. Er is zowel een winnaars- als een verliezersronde en voor de winnaars is er een beker. Inschrijven kan via de mail of op de wedstrijddag zelf. Er wordt gecontroleerd op spelerspas.

dartbord

Gerelateerde berichten

  • Warenhuis ‘Hus’ nieuw in Goors stadshart12 juli 2021 Warenhuis ‘Hus’ nieuw in Goors stadshart Het nieuwe warenhuis 'Hus' opent komende woensdag de deuren in de Goorse Grotestraat.. De winkel is gevestigd achter Zippy Toys en verkoopt met name kleding, schoenen, riemen en tassen. […]
  • Flitspolitie weer actief30 augustus 2019 Flitspolitie weer actief Mensen opgepast. De flitshermandad is weer actief. Op de S15 staan de dienstdoende agenten weer met hun materieel uitgerust. Ter hoogte van Bruins & Kwast is het raadzaam voor de […]
  • Glazen Huis verhuist naar De Ster3 september 2014 Glazen Huis verhuist naar De Ster Het Goorse Glazen Huis staat in december niet meer op het Horecaplein voor het gemeentehuis. Het is de bedoeling om de serre van café De Ster in te richten als dienstdoende ruimte voor de […]
  • Goor Collectief organiseert kinderactiviteiten in de vakantie22 juli 2017 Goor Collectief organiseert kinderactiviteiten in de vakantie Ondernemersvereniging Goor Collectief organiseert tijdens de komende drie zaterdagen een aantal zomeractiviteiten voor kinderen die niet op vakantie zijn- of kunnen én voor de jeugd die in […]
  • Nazomer Koopjesmarkt vervangt Restantenmarkt28 augustus 2021 Nazomer Koopjesmarkt vervangt Restantenmarkt De Stichting BIZ Centrum Goor organiseert volgende week vrijdag en zaterdag een zogenoemde Nazomer Koopjesmarkt in het Goorse centrum. Dit is de vervanger van de Restantenmarkt die met […]