Dartweekend bij café ’t Centrum

Café ’t Centrum staat komend weekend in het teken van darts. Het café aan de Grotestraat organiseert een darttoernooi voor 32 single-spelers en 32 koppels. Het toernooi is bedoeld voor 2e, 3e en 4e divisiedarters en hobbydarters. Op zaterdag 9 maart is het singeltoernooi, dat om 14.45 uur begint. Het café gaat om 14.00 uur open en het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro. Een dag later begint het koppeltoernooi om 13.15 uur. Het inschrijfgeld is dan 12,50 euro per koppel. Voor beide dagen geldt vol is vol en het inschrijfgeld is het prijzengeld. Er is zowel een winnaars- als een verliezersronde en voor de winnaars is er een beker. Inschrijven kan via de mail of op de wedstrijddag zelf. Er wordt gecontroleerd op spelerspas.

dartbord

Gerelateerde berichten

  • Beach Footvolley bij De Whee voor Het Kukelnest5 mei 2014 Beach Footvolley bij De Whee voor Het Kukelnest Voorafgaand aan het WK voetbal in Brazilië organiseert Café De Whee een groots footvolley-toernooi. Op een exclusief beach-terrein bij het café kruist een aantal topteams de degens. De […]
  • Schaatsers hebben de ijzers alweer onder3 oktober 2011 Schaatsers hebben de ijzers alweer onder Hoewel de helft van Goor nog in de korte broek loopt en geniet van de zon, is een aantal plaatsgenoten ook alweer aan het schaatsen. Dit weekend is de Goorse IJsclub vol enthousiasme […]
  • zwartepietenambtenaren2 december 2011 Twintig ambtenaren op de bon Twintig ambtenaren van de gemeente Hof van Twente hebben vanochtend een symbolische boete gekregen omdat zij de auto parkeerden op het Schoolfeestplein. Twee als Zwarte Pieten verklede […]
  • Heeckeren-gerechten in het restaurant10 januari 2014 Heeckeren-gerechten in het restaurant De gerechten die staan in het onlangs uitgebrachte kookboek 'Heerlijk Heeckeren' worden in de komende weken geserveerd bij Grand Café De Zon. Kinderen van de school hebben allerlei […]
  • Soomers wint opnieuw Stampottoernooi Buddy’s27 december 2013 Soomers wint opnieuw Stampottoernooi Buddy’s Martijn Soomers heeft vandaag het zogenoemde StampotDarttoernooi bij café Buddy's op zijn naam gebracht. De Goorse topdarter (foto tweede van links) won in de finale van Mike Olde Kalter. […]