Hockeyteams klaar voor tweede seizoenshelft

De bal gaat zondag weer rollen bij de Goorse Mixed Hockey Club. Op het complex aan de Rubensstraat beginnen het eerste heren- en damesteam aan de tweede seizoenshelft. De heren verdedigen de koppositie tegen HCHN uit Nijverdal. Tweede aanvoerder Rogier Roerade kijkt ‘met vol vertrouwen’ uit naar de seizoenshervatting. De dames (foto) hopen in eigen huis te gaan stunten tegen Twello. Milou Hofmeijer keert, na jaren in Amsterdam te hebben gespeeld, terug in het Goorse team. Aanvoerster Annemiek Overbeek hoopt dat haar team de komende weken de weg omhoog zal vinden. Van 12.45 tot 15.30 uur is het hockeygeweld van de eerste teams te zien bij de GMHC.

hockeydames

Gerelateerde berichten

  • Hockeyheren te sterk voor HCHN18 september 2012 Hockeyheren te sterk voor HCHN De heren van de Goorse Mixed Hockey Club hebben afgelopen weekend goede zaken gedaan. In eigen huis werd er afgerekend met HCHN, dat vorige week nog met 17-0 van Holten won. GMHC was in […]
  • Hockeydames op jacht naar promotie11 juni 2013 Hockeydames op jacht naar promotie De dames van de Goorse Mixed Hockey Club kunnen komende zondag promoveren naar de derde klasse. De ploeg van trainer Rens van Zoelen strijdt op de velden van Leonidas in Rotterdam om het […]
  • 13 april 2013 Hockeyheren spelen kraker in Goor Het eerste herenteam van de Goorse Mixed Hockey Club kan zondag een voorschot nemen op het kampioenschap. In Goor speelt het team van Jan de Bruin en Rens van Zoelen namelijk tegen […]
  • Hockeydames nipt onderuit14 november 2016 Hockeydames nipt onderuit De dames van de Goorse Mixed Hockey Club gingen dit weekeind met 2-1 onderuit tegen Haackey. Na een 1-0 achterstand werd de gelijkmaker van de Goorse dames om dubieuze redenen afgekeurd […]
  • Hockeydames grijpen naast promotie16 juni 2013 Hockeydames grijpen naast promotie Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is er vanmiddag niet in geslaagd te promoveren naar de derde klasse. De drie poulewedstrijden in Rotterdam gingen verloren. GMHC deed […]