Hockeyteams klaar voor tweede seizoenshelft

De bal gaat zondag weer rollen bij de Goorse Mixed Hockey Club. Op het complex aan de Rubensstraat beginnen het eerste heren- en damesteam aan de tweede seizoenshelft. De heren verdedigen de koppositie tegen HCHN uit Nijverdal. Tweede aanvoerder Rogier Roerade kijkt ‘met vol vertrouwen’ uit naar de seizoenshervatting. De dames (foto) hopen in eigen huis te gaan stunten tegen Twello. Milou Hofmeijer keert, na jaren in Amsterdam te hebben gespeeld, terug in het Goorse team. Aanvoerster Annemiek Overbeek hoopt dat haar team de komende weken de weg omhoog zal vinden. Van 12.45 tot 15.30 uur is het hockeygeweld van de eerste teams te zien bij de GMHC.

hockeydames

Gerelateerde berichten

  • Fototoestel verloren2 juli 2011 Fototoestel verloren Ingrid Reef is afgelopen zondag haar fototoestel verloren. Tijdens of na de optocht is dit gebeurd in de omgeving van het Julianaplein. Het gaat om een toestel van het merk Traveler, dat […]
  • Feestelijk afscheid voor meester Wissink4 juli 2015 Feestelijk afscheid voor meester Wissink Ook voor meester Gerard Wissink was er afgelopen donderdag een feestelijk afscheid, de locatiedirecteur van De Wiekslag gaat genieten van zijn pensioen. Samen met zijn vrouw werd hij […]
  • Ingezonden brief Buurtcomité Zonnepark Waterlanden11 februari 2017 Ingezonden brief Buurtcomité Zonnepark Waterlanden In aanloop naar de gemeenteraadsvergadering van komende dinsdag een ingezonden brief aan Goorsnieuws van Manon Albinus van Buurtcomité Zonnepark Waterlanden. Hieronder haar visie op de […]
  • Gevulde sporthal geniet van Jazzdans23 mei 2011 Gevulde sporthal geniet van Jazzdans Veel publiek bij de tweejaarlijkse Jazzdansavond van Excelsior. 24 acts door groepen uit zes plaatsen werden gebracht in sporthal De Mossendam. Zelfs een baby van vijf maanden 'trad op' […]
  • Hector – GFC over twee maanden17 juli 2010 Hector – GFC over twee maanden De Goorse kraker tussen Hector en GFC in het nieuwe voetbalseizoen is al op de derde speelronde. Op 19 september treffen de twee vierdeklassers elkaar op sportpark 't Doesgoor. Het is […]