Kennismakingstraining bij GMHC

De Goorse Mixed Hockey Club houdt zaterdagmorgen een kennismakingstraining voor de jeugd. Kinderen tussen 4 en 6 jaar kunnen tijdens deze activiteit kennismaken met de hockeysport. De jeugdige hockeyliefhebbers zijn zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur van harte welkom op het sportcomplex aan de Rubensstraat. Hockeysticks zijn aanwezig.

hockey

Gerelateerde berichten

  • Smurfenhockey bij GoorseMHC1 november 2012 Smurfenhockey bij GoorseMHC De Goorse Mixed Hockey Club organiseert op zaterdag 3 november weer een kennismakingstraining voor de jeugd. Het zogenoemde Smurfenhockey is bedoeld om kinderen van 4 tot 6 jaar kennis […]
  • Goorse MHC op zoek naar versterking7 juli 2013 Goorse MHC op zoek naar versterking De Goorse Mixed Hockey Club zoekt voor komend seizoen versterking voor de eerste elftallen. Zowel het eerste herenteam als het eerste damesteam had afgelopen seizoen te kampen met een […]
  • Heeckeren domineert bij schoolhockey13 juni 2014 Heeckeren domineert bij schoolhockey De Goorse scholen hebben afgelopen woensdag de nodige prijzen opgehaald bij het schoolhockeytoernooi van de Goorse Mixed Hockey Club. Op het sportcomplex aan de Rubensstraat deden 26 teams […]
  • Exterkate promoveert met HC Twente18 juni 2013 Exterkate promoveert met HC Twente Hans Exterkate is afgelopen weekend met het eerste herenteam van HC Twente uit Hengelo gepromoveerd naar de tweede klasse. De Goorse hockeycoach, die als speler en trainer actief was bij […]
  • Hockeydames grijpen naast promotie16 juni 2013 Hockeydames grijpen naast promotie Het eerste damesteam van de Goorse Mixed Hockey Club is er vanmiddag niet in geslaagd te promoveren naar de derde klasse. De drie poulewedstrijden in Rotterdam gingen verloren. GMHC deed […]