Kennismakingstraining bij GMHC

De Goorse Mixed Hockey Club houdt zaterdagmorgen een kennismakingstraining voor de jeugd. Kinderen tussen 4 en 6 jaar kunnen tijdens deze activiteit kennismaken met de hockeysport. De jeugdige hockeyliefhebbers zijn zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur van harte welkom op het sportcomplex aan de Rubensstraat. Hockeysticks zijn aanwezig.

hockey

Gerelateerde berichten

  • Simon Ruumpol virtueel voor even Hectoriaan28 mei 2009 Simon Ruumpol virtueel voor even Hectoriaan Hij had de envelop met de overschrijvingspapieren al bezorgd en bezegeld bij de de secretaris. Het Hector-bestuur hoopte vurig op de komst van aanvaller Simon Ruumpol, maar Simon heeft bij […]
  • Najaarsmarkt bij De Stoevelaar17 november 2015 Najaarsmarkt bij De Stoevelaar In de Stoevelaar wordt komende zaterdag een najaarsmarkt georganiseerd. Van 15.00 tot 18.00 uur kunt u hier alvast de decemberinkopen inslaan. Zo biedt De najaarsmarkt verschillende […]
  • Bewoners Gijmink betrokken bij groenplan8 oktober 2015 Bewoners Gijmink betrokken bij groenplan Het nieuwe Gijmink krijgt in de toekomst een andere 'groeninrichting'. De Stichting Vrienden van het Gijmink en de Bewonerscommissie ‘t Gijmink organiseerden gisteren een inloopavond over […]
  • wiggins21 juli 2012 Homan wint dagprijs in Goorse Tourpoule Het rugnummerspel in het Tourcafe is een prooi geworden voor Jeroen Vrielink. De Gorenaar kreeg het beste lot tijdens de tijdrit, die met overmacht werd gewonnen door Bradley Wiggins. In […]
  • Politie op de fiets in Goor3 juni 2009 Politie op de fiets in Goor In navolging van Hengelo en Borne zal de politie in Goor ook op de fiets surveilleren. Het zogenoemde biketeam van de politie Twente is hiervoor uitgebreid. Met ingang van deze maand […]