Aftrap project welpenvoetbal bij GFC

Woensdag is de officiële aftrap van het project ‘Mini-pupillen spelen welpenvoetbal’ bij GFC. De Goorse voetbalclub is de eerste vereniging in de Hof van Twente die meedoet aan het project van de KNVB. Het doel van het project is om vier-, vijf- en zesjarigen op een speelse manier kennis te laten maken met voetbal. De KNVB ondersteunt de komende tijd de trainers van GFC. Binnen de ondersteuning is er niet alleen aandacht voor de voetbaltechnische ontwikkeling van de jongste voetballers, maar ook voor de organisatie van de activiteiten en de rol van alle betrokkenen.

ukkengfc

Momenteel doen er al ruim 20 jongens en meisjes mee aan het ukkenvoetbal bij GFC. Zij spelen elke zaterdagochtend onderling Champions League-wedstrijden en trainen op woensdagavond.

Gerelateerde berichten

  • Jeugd Dynamiek geniet in attractiepark2 mei 2014 Jeugd Dynamiek geniet in attractiepark De jeugd van volleybalvereniging Dynamiek heeft het seizoen onlangs afgesloten in attractiepark Hellendoorn. De CMV-jeugd en B/C-meiden hebben er met elkaar een leuke dag van gemaakt. Ook […]
  • ukkengfc22 augustus 2014 Ukkenmiddagen weer van start bij GFC Het voetbalseizoen voor de senioren en junioren staat weer op het punt van beginnen, wat betekent dat ook de allerkleinste voetballertjes in de leeftijdscategorie 4 t/m 7 jaar weer de wei […]
  • beijer30 maart 2013 Lawrence Beijer nieuwe trainer GTC De Goorse Tennis Club heeft in de persoon van Lawrence Beijer een nieuwe tennisleraar aan zich verbonden. De 25-jarige Beijer is een jonge en sportieve leraar met heel veel enthousiasme. […]
  • Ukken Snuffeldagen bij GFC27 augustus 2020 Ukken Snuffeldagen bij GFC Komende- en volgende week zaterdag zijn er de Ukken-Snuffeldfagen bij voetbalvereniging GFC. Die is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar. De Ukken van GFC voetballen twee keer […]
  • Ukken Snuffeldagen bij GFC14 april 2016 Ukken Snuffeldagen bij GFC Jongens en meisjes van 4 tot en met 7 jaar zijn komende zaterdag (16 april) en volgende week zaterdag (23 april) welkom op sportpark Heeckeren om kennis te maken met de voetbalsport en […]