Twenthe speelt vanavond al, GFC en Hector morgen

Voor de Goorse voetballers staat er dit weekend ijs en wederdienende weer een belangrijk competitieprogramma op de rol. Twenthe speelt vanavond al het belangrijke duel tegen hekkensluiter Hengelo. Het gat met de bezoekers is nu nog zes punten. GFC, speelt morgen de hofderby tegen Rood Zwart. Het duel wordt in Delden afgewerkt. Hector krijgt in Goor morgen bezoek van NEO. Later de verslagen op de wedstrijden.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • Wedstrijden GFC en Hector afgelast10 maart 2013 Wedstrijden GFC en Hector afgelast De eerste elftallen van GFC en Hector kwamen zondagmiddag niet in actie. GFC zou het in Delden opnemen tegen Rood Zwart, maar de wedstrijd werd afgelast vanwege het slecht bespeelbare […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC begint periode zonder Middelesch bij koploper21 september 2013 GFC begint periode zonder Middelesch bij koploper GFC moet het weken stellen zonder aanvaller Tim Middelesch. De aanvaller moet zeven weken brommen na zijn naieve rode kaart tegen Bornerbroek. Middelesch, die erkent dat hij fout zit, gaat […]
  • Voetbalweekend vol krakers5 november 2011 Voetbalweekend vol krakers De Goorse voetballiefhebbers krijgen dit weekend een pikant programma voorgeschoteld met maar liefst twee hofderby’s. Zo gaat sv Hector, dat dus niet kan beschikken over Cristian […]
  • GFC nog langer zonder Middelesch26 oktober 2013 GFC nog langer zonder Middelesch Dat GFC morgen nog niet kan beschikken over Tim Middelesch was bekend. Maar dat de aanvaller nu al kan genieten van de winterstop is een streep door de rekening voor trainer Iwan Bult. […]