Twenthe speelt vanavond al, GFC en Hector morgen

Voor de Goorse voetballers staat er dit weekend ijs en wederdienende weer een belangrijk competitieprogramma op de rol. Twenthe speelt vanavond al het belangrijke duel tegen hekkensluiter Hengelo. Het gat met de bezoekers is nu nog zes punten. GFC, speelt morgen de hofderby tegen Rood Zwart. Het duel wordt in Delden afgewerkt. Hector krijgt in Goor morgen bezoek van NEO. Later de verslagen op de wedstrijden.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • Vergunning vereist bij carbid schieten27 oktober 2009 Vergunning vereist bij carbid schieten Gorenaren die dit jaar, binnen de bebouwde kom (foto), met de jaarwisseling carbid willen schieten hebben ontheffing nodig van de gemeente. Dat is de uitkomst van een wijziging in de APV, […]
  • Opening kunstgras, Summerfair en Markelo26 augustus 2016 Opening kunstgras, Summerfair en Markelo Een bomvolle theateragenda. Zo is dit weekend de feestelijke opening van het kunstgrasveld bij sv Hector. Vanmiddag is de receptie voor genodigden, morgen is de Open Dag op sportpark […]
  • Heinhuis blijft langer coach bij ENC’0920 december 2010 Heinhuis blijft langer coach bij ENC’09 Gorenaar Hans Heinhuis blijft komend seizoen coach van ENC’09 uit Nijverdal. Het wordt zijn tweede jaar bij de zaterdagvierdeklasser. Eerder was hij Heinhuis al trainer van het tweede […]
  • Ook politieke vuist tegen verhuizing Lidl29 mei 2017 Ook politieke vuist tegen verhuizing Lidl Na de protesten van buurtbewoners en ondernemersvereniging Goor Collectief keren nu ook een aantal politieke partijen zich tegen de verhuizing van de Lidl naar de Kerkstraat. Het Goorse […]
  • Bijeenkomst Wmo-raad Hof van Twente29 maart 2011 Bijeenkomst Wmo-raad Hof van Twente De Wmo-raad Hof van Twente wil de inwoners van de gemeente opnieuw informeren over haar taken en werkzaamheden. De Wmo-raad is een adviesraad voor het college van burgemeester en […]