Vlaggenschip GFC boekt monsterzege

Het A1-elftal van GFC heeft zaterdagmiddag voor een opmerkelijke uitslag gezorgd. De competitiewedstrijd tegen ATC’65 A2 werd met maar liefst 29-0 gewonnen. Zulke uitslagen komen af en toe voor bij de pupillen, maar is uiterst opmerkelijk bij de oudste junioren. Een kanttekening is wel dat de bezoekers uit Hengelo met negen man speelden. Thiemo Steenman was de meest trefzekere GFC’er op sportpark Heeckeren met negen treffers. GFC A1 is op kampioenskoers in de tweede klasse. De ploeg van trainer Mark de Jong heeft 36 punten uit dertien wedstrijden.

gfca1

Gerelateerde berichten

  • gfca128 april 2013 GFC A1 kampioen van tweede klasse GFC A1 heeft zich zaterdag tot kampioen van de tweede klasse gekroond. De oudste talenten van d'Olde Goorsche wonnen zelf de Goorse derby tegen vv Twenthe A1 overtuigend. Op sportpark […]
  • GFC A1 verliest bekerfinale19 mei 2012 GFC A1 verliest bekerfinale GFC A1 heeft zaterdagmiddag niet voor een stuntje kunnen zorgen in de eindstrijd van de beker. De ploeg van trainer Mark de Jong verloor met 3-2 van ATC'65, dat eerder al kampioen werd in […]
  • Titel voor jeugdteams Twenthe17 mei 2014 Titel voor jeugdteams Twenthe Ook Twenthe A1 viert vandaag feest. De ploeg van trainer Michiel Wijnbergen is kampioen geworden van de tweede klasse. Wijnbergen kon gisteren ook al juichen, toen hij met het zaalteam de […]
  • Maat domineert duivenvlucht Chimay13 mei 2013 Maat domineert duivenvlucht Chimay Andre Maat heeft de duivenvlucht vanaf het Belgische Chimay op zijn naam gebracht. De duivenmelker zag de zijn winnende duif de bijna 290 kilometer afleggen met een gemiddelde snelheid van […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]