Twenthe knokt zich opnieuw terug

Twenthe Goor heeft vanavond op de valreep nog een punt overgehouden aan het duel met Hengelo. De bezoekers kwamen voor rust met 2-0 voor, maar net als vorige week kwam de ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis nog terug tot 2-2. Roy Vrielink en Guus Lummen (strafschop) zorgden voor de Goorse treffers. In een harde wedstrijd met veel gele kaarten kreeg Twenthe nog een goede kans in de slotfase, maar Lummen werd onterecht in buitenspelpositie afgevlagd. Door de puntendeling blijft het gat tussen Twenthe en Hengelo zes punten.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe pakt punt tegen Borne2 december 2012 Twenthe pakt punt tegen Borne Twenthe heeft vanmiddag een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Borne. Op 't Piepwillem scoorden beide ploegen twee keer, 2-2. Twenthe kwam tot twee keer toe op achterstand, maar […]
  • Twenthe overtuigt bij seizoensouverture8 september 2013 Twenthe overtuigt bij seizoensouverture Twenthe Goor is overtuigend begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won simpel van Hengelo, dat net als Twenthe degradeerde uit de derde klasse. […]
  • Twenthe zeker van nacompetitie na zege bij Bentelo27 april 2014 Twenthe zeker van nacompetitie na zege bij Bentelo Twenthe heeft zich verzekerd van de nacompetitie. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won met 2-0 bij noaber Bentelo. Goed was het allemaal niet wat Twenthe liet zien, maar de ploeg […]
  • Lummen kopt Twenthe naar lijfsbehoud29 april 2012 Lummen kopt Twenthe naar lijfsbehoud Twenthe heeft een punt overgehouden aan het duel met de Tubanters.┬áDe ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis hield de titelkandidaat op 1-1 in eigen huis. Guus Lummen nam de Goorse treffer […]
  • Twenthe toont veerkracht en wint in slotfase15 september 2013 Twenthe toont veerkracht en wint in slotfase Twenthe Goor heeft vandaag in extremis een knappe overwinning geboekt. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won met 3-2 bij Bon Boys. Twenthe toonde veerkracht na een slappe eerste […]