Halve Abraham voor Sjors de Priester

Sjors heeft dinsdag 5 maart de 25 jarige leeftijd bereikt. De self-made oud-Gorenaar dacht, nu hij in Utrecht woont, de dans te kunnen ontspringen en zo zijn verjaardag onopgemerkt voorbij te kunnen laten gaan. Zijn vriendengroep dacht daar beduidend anders over en heeft zijn ouderlijk huis rijkelijk versierd. Een kennisgeving op Goorsnieuws mag in dat kader daarom ook niet ontbreken. Via deze weg daarom namens Laurens, Jesper, Bjorn, Aron en Alexander: Van harte gefeliciteerd. 

jb sjorsdepriester 25

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Halve Abraham voor Laurens Verhoeven16 juli 2013 Halve Abraham voor Laurens Verhoeven Door afgelopen zondag op vakantie te gaan dacht Laurens Verhoeven de dans te kunnen ontspringen en zo onopgemerkt zijn 25e verjaardag vandaag voorbij te kunnen laten gaan. Hij kwam van een […]
  • Aron Roeke viert 25ste verjaardag15 juli 2012 Aron Roeke viert 25ste verjaardag Aron Roeke, 'Arie'  voor vrienden en bekenden, viert vandaag zijn 25e verjaardag. De vriendengroep geeft met een spandoek en een halve Abraham nagenoeg zijn gehele levensloop weer en […]
  • Nils Waanders viert zijn 25e verjaardag6 mei 2013 Nils Waanders viert zijn 25e verjaardag De halve Abraham staat klaar, het spandoek hangt voor het huis en het bier staat koud. Het feestje kan nu worden gevierd, Nils is 25 jaar geworden. Namens de familie en vrienden van harte […]
  • Schoolfeestvoorzitter Zwierink ziet Abraham16 januari 2020 Schoolfeestvoorzitter Zwierink ziet Abraham "En dan ben je zelf aan de beurt' schrijft Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink op zijn eigen Facebookpagina. Vandaag ziet hij Abraham en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. […]