Wedstrijden GFC en Hector afgelast

De eerste elftallen van GFC en Hector kwamen zondagmiddag niet in actie. GFC zou het in Delden opnemen tegen Rood Zwart, maar de wedstrijd werd afgelast vanwege het slecht bespeelbare veld. Ook door het duel van Hector ging een streep. Er stond een thuiswedstrijd tegen NEO gepland, maar ook op sportpark ’t Doesgoor konden de velden de weersomstandigheden niet aan. Twenthe kwam zaterdagavond al in actie en speelde met 2-2 gelijk tegen Hengelo.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • Twenthe speelt vanavond al, GFC en Hector morgen9 maart 2013 Twenthe speelt vanavond al, GFC en Hector morgen Voor de Goorse voetballers staat er dit weekend ijs en wederdienende weer een belangrijk competitieprogramma op de rol. Twenthe speelt vanavond al het belangrijke duel tegen hekkensluiter […]
  • Goorse clubs niet in actie door sneeuwval24 februari 2013 Goorse clubs niet in actie door sneeuwval De Goorse voetbalclubs kwamen vandaag niet in actie. Vanwege de sneeuwval waren de velden in Goor onbespeelbaar. GFC zou in eigen huis het competitieduel met BWO afwerken, maar er ging al […]
  • GFC nog langer zonder Middelesch26 oktober 2013 GFC nog langer zonder Middelesch Dat GFC morgen nog niet kan beschikken over Tim Middelesch was bekend. Maar dat de aanvaller nu al kan genieten van de winterstop is een streep door de rekening voor trainer Iwan Bult. […]
  • GFC wint oefenduel van Gronau26 februari 2013 GFC wint oefenduel van Gronau GFC heeft dinsdagavond een oefenduel tegen het Duitse Gronau gewonnen. Op het eigen sportpark werd de ploeg met 2-1 aan de kant gezet. Joran Krabbenbos was de meest besproken man na afloop […]
  • Waterpolojeugd De Hof op hoog niveau14 mei 2013 Waterpolojeugd De Hof op hoog niveau Een mooie ervaring voor het waterpoloteam van spelers onder de 13 jaar van ZPC De Hof. Zij mochten afgelopen weekeinde deelnemen aan de districtskampioenschappen omdat het eigenlijk […]