Jonge turnsters Excelsior naar OK

De jongste meisjes van de turnselectie Excelsior Goor hebben zich afgelopen zaterdag geplaatst voor de Overijsselse kampioenschappen. In Hengelo kwamen alle meisjes door de voorronde van de zesde divisie. De talenten kwamen in actie op balk, lange mat, brug en sprong. Er ging ook eremetaal mee naar Goor. Imke Bakker (foto) nam een gouden medaille mee naar huis en Meike Huitink veroverde het zilver in haar categorie. Trainster Lotte Boom kijkt terug op een geslaagde wedstrijddag. De Overijsselse kampioenschappen zijn op zaterdag 6 april in Nieuwleusen.

imke

Gerelateerde berichten

  • Meiden GV Excelsior winnen in Aalten20 januari 2013 Meiden GV Excelsior winnen in Aalten De jeugdleden van springgroep van GV Excelsior hebben dit weekend mooie┬áresultaten behaald tijdens de finale in Aalten. De meiden werden derde op de minitrampoline. Het onderdeel lange mat […]
  • Meisjes Excelsior winnen gymfinale3 mei 2012 Meisjes Excelsior winnen gymfinale De meisjes van gymnastiekvereniging Excelsior hebben in Borne de regionale finale van de gymnastiek- competitie gewonnen. De jonge Goorse turnsters van 6 en 7 jaar waren de in teamverband […]
  • excelsiorklein17 januari 2012 Jonge gymnasten Excelsior in de prijzen De jongste meiden van gymnastiekvereniging Excelsior uit Goor hebben afgelopen zaterdag hun eerste wedstrijd afgewerkt. De meisjes van 6 en 7 jaar waren met een lijf vol spanning afgereisd […]
  • Succesvolle seizoensopening Excelsior3 februari 2013 Succesvolle seizoensopening Excelsior De selectiemeiden van Gymnastiekvereniging Excelsior hebben vandaag de eerste wedstrijd van het seizoen afgewerkt. En er was meteen weer gouden succes. Britt Willemsen nam meteen de eerste […]
  • Vijf keer eremetaal op Overijsselse springkampioenschappen25 mei 2015 Vijf keer eremetaal op Overijsselse springkampioenschappen De springgroep van de Goorse gymnastiekvereniging Excelsior haalde vijf keer het podium tijdens de Overijsselse kampioenschappen in Wierden. Er was in het ochtendprogramma brons voor de […]