Raadsleden in actie tijdens NLdoet

Een aantal gemeenteraadsleden zullen de komende twee dagen de handen uit de mouwen steken tijdens NLdoet. Vrijdag laten onder meer Ellen te Riele (VVD), Roel Bergman (PvdA), Harrie Hoekstra (Burgerpartij Hof) en Alice Olde Reuver of Briel (D66) de zweetdruppels vloeien. Zij zullen helpen met het maken van de afrastering van de weide bij kinderboerderij het Kukelnest. Ook brengen zij de diverse bloembakken op orde. Zaterdag komen VVD-fractievoorzitter Gerda Bruins en CDA’er Joost Weber helpen als vrijwilliger. De raadsleden en ambtenaren worden bijgestaan door scholieren van de Waerdenborch. Dit alles onder de deskundige leiding van aannemer en voorzitter van het Kukelnest Bennie Haafkes.

nldoet

Er wordt op meerdere plaatsen in Goor meegedaan aan de actie NLdoet. Medewerkers van Viverion helpen bij jongerencentrum de Maan en Huize Herfstzon. Bij Huize Herfstzon gaan vrijwilligers helpen met het wegwerken van werk wat is blijven liggen en wordt er gewandeld met de bewoners. In jongerencentrum de Maan wordt de oefenruimte en de dansruimte opknapt en worden er kleine opknapklusjes gedaan. De vestiging in Goor van Viverion is vrijdag dan ook gesloten.

Bij De Stoevelaar worden tafeldecoraties gemaakt en krijgen de rollators en rolstoelen een grondige wasbeurt. Ook gaan een aantal mensen collecten zoeken voor de Brandwondenstichting en De Stichting Alzheimer Nederland.