Dirigente Van der Bie terug bij TAVENU

Ellie van der Bie is teruggekeerd als dirigente van de gemengde zangvereniging TAVENU. Zij zal zeker tot het 100-jarig jubileum in 2017 verbonden blijven aan de Goorse zangvereniging. Van der Bie (foto) volgt Miriam Thompson op, die vanwege een ernstige ziekte haar werk neer heeft moeten leggen. Tijdens de jaarvergadering werden tevens bestuursleden Wilma Middelkamp en Marjo Lamers voor drie jaar herkozen. Hennie Jacobi en Klarie Bezemer vierden hun 25-jarig jubileum. Jacobi kreeg het bondsinsigne opgespeld. Bezemer kon de beloning nog niet in ontvangst nemen, vanwege een vakantie. TAVENU reperteert elke dinsdag om 20.00 uur in De Reggehof. Aanmelden kan via de mail of telefoonnummer 0547-275169.

ellievanderbie

Gerelateerde berichten

  • E-sigaret van ‘Els’ gevonden5 januari 2021 E-sigaret van ‘Els’ gevonden In het pad tussen de van Kollaan en de Kerkegaarden (richting Jumbo) is een doosje met daarin een E-sigaret gevonden. Op het doosje staat de naam 'Els'. Wie het mist kan zich melden bij […]
  • Action enkele weken gesloten13 februari 2019 Action enkele weken gesloten Het is zonder twijfel één van de drukst bezochte winkels in de regio maar dat is de komende twee weken even niet zo. De Goorse Action-vestiging ondergaat een grondige verbouwing en is […]
  • Dorian Schinkel zet voetjes op aarde16 juli 2017 Dorian Schinkel zet voetjes op aarde Dorian Schinkel is de naam, zoon van Harmen Schinkel en Annemiek Kwast en het kleine broertje van Lauren. Dorian zag gisteren het levenslicht. De buurtjes aan de Kerkegaarden zijn erg […]
  • Basisschoolkinderen maken kennis met muziek tijdens bekroonde instrumentencarroussel15 mei 2021 Basisschoolkinderen maken kennis met muziek tijdens bekroonde instrumentencarroussel De kinderen van groep 6 in de Goorse basisscholen en andere kernen in de Hof krijgen vanaf deze week muziekles in een zogenoemde instrumentencarroussel. Home of Talents wil daarmee de […]
  • Graven in de Molenstraat…8 maart 2013 Graven in de Molenstraat… De Molenstraat gaat vanaf volgende week op de schop. De gemeente start met de uitbreiding van de 30 km-zone in Goor en de Molenstraat wordt opnieuw geasfalteerd en ingericht. Ruim tachtig […]