Judoka Waszink zevende op NK

Carmo Waszink (foto) heeft afgelopen weekend een knappe zevende plaats behaald op het NK judo onder 15 jaar in Eindhoven. De Goorse judoka verloor in de categorie tot 42 kilogram weliswaar zijn eerste partij van de latere winnaar Lein Mulder, maar vocht zich knap terug in de verliezersronde. Waszink versloeg Tobias Becker, Ted Sibbald en Jesse Wever, maar kwam net tekort tegen Pim Snippe, die later brons veroverde. Voor Twan Schwirtz is het NK een teleurstelling geworden. De Goorse judoka werd twee weken geleden districtskampioen in de klasse tot 34 kilogram, maar werd in Eindhoven vroegtijdig uitgeschakeld. Schwirtz verloor eerst van Bjorn Harders en in de verliezersronde van Mathijs van de Ende.

carmowaszink

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open de berg over17 augustus 2015 Doors Wide Open de berg over De Stichting Doors Wide Open opent morgen een winkel in woondecoraties en cadeauartikelen in het centrum van Markelo. Het Goorse goede doelen-initiatief van taxi-ondernemer Braakman neemt […]
  • Ruud en Linda geven elkaar Ja-woord13 mei 2013 Ruud en Linda geven elkaar Ja-woord Vanmorgen zijn Ruud Brunnekreef en Linda Boswinkel getrouwd. De vrienden en vriendinnen zien uit naar het feest, dat volgend jaar wordt gevierd. Hierbij feliciteren zij het kersverse […]
  • Zilver voor Goors trio22 mei 2017 Zilver voor Goors trio Niet alleen de individuele prestaties van de Goorse deelnemers waren indrukwekkend tijdens de triatlon in Markelo, ook in teamverband drukte 't Twentse Haagje haar neus tegen het venster. […]
  • ‘Reclame verstopt Goorse cultuur’2 mei 2011 ‘Reclame verstopt Goorse cultuur’  De kenmerkende gebouwen van Goor worden 'verstopt' door reclame-uitingen in het stadshart. Dat zegt Frans Boots van bureau B&B uit Amsterdam. De deskundige op het gebied van […]
  • 22 maart 2013 Buddy’s 6 en Ster 4 biljartkampioen In Goor zijn er weer twee biljartteams die op de platte wagen kunnen. Bij Buddy’s 6 (foto) kon de champagne woensdag al ontkurkt worden door Hugo Rikkerink, Peter de Ruig, Roy van den Hoff […]