Judoka Waszink zevende op NK

Carmo Waszink (foto) heeft afgelopen weekend een knappe zevende plaats behaald op het NK judo onder 15 jaar in Eindhoven. De Goorse judoka verloor in de categorie tot 42 kilogram weliswaar zijn eerste partij van de latere winnaar Lein Mulder, maar vocht zich knap terug in de verliezersronde. Waszink versloeg Tobias Becker, Ted Sibbald en Jesse Wever, maar kwam net tekort tegen Pim Snippe, die later brons veroverde. Voor Twan Schwirtz is het NK een teleurstelling geworden. De Goorse judoka werd twee weken geleden districtskampioen in de klasse tot 34 kilogram, maar werd in Eindhoven vroegtijdig uitgeschakeld. Schwirtz verloor eerst van Bjorn Harders en in de verliezersronde van Mathijs van de Ende.

carmowaszink

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • twan hoogeveen23 december 2013 Succes voor Schwirtz in Hoogeveen Twan Schwirtz kan de kerstdagen in met wederom een gouden plak, waarmee hij het jaar succesvol afsluit. De jonge Goorse judoka behaalde tijdens het kersttoernooi in Hoogeveen een eerste […]
  • Goorse triatleten op het podium8 september 2014 Goorse triatleten op het podium Een aantal Goorse triatleten heeft afgelopen weekend van zich doen spreken bij de Triathlon Vroomshoop en de Rutbeek Triathlon. In Vroomshoop werden drie medailles gewonnen. Het Goorse […]
  • Judoka Waszink pakt districtstitel24 februari 2014 Judoka Waszink pakt districtstitel De Goorse judoka Carmo Waszink is in het afgelopen weekeinde districtskampioen geworden in de klasse tot 42 kilogram. Hij klopte in Markelo al zijn opponenten en deed dat in de finale met […]
  • schwirtz124 februari 2013 Schwirtz en Wassink geplaatst voor NK Twan Schwirtz heeft zich zaterdag geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen judo in Eindhoven. De talentvolle judoka uit Goor won op het districtkampioenschap in Markelo al zijn vier […]