Ook Posthuisstraat in actie tegen hondenpoep

Goorse bewoners lijken helemaal klaar te zijn met hondenpoep in hun straat. Ook in de Posthuisstraat voeren de buren actie tegen de uitwerpselen van honden in de platsoenen en speeltuinen. “Veel baasjes kijken eerst stiekem om zich heen en als ze het gevoel hebben dat niemand het ziet, lopen ze gauw met hun viervoeter door”, aldus de buurbewoners, die tevens zeggen dat hun kinderen regelmatig met hondenpoep aan de schoenen terug naar huis komen. “Controle hebben we hier nog niet gezien en als mensen er op worden aangesproken krijg je een brutale mond met de opmerking waar je je mee bemoeit”, besluiten de bewoners van de Posthuisstraat in een mail aan deze site. Eerder werd er al actie gevoerd in de Coornhertstraat en andere plekken op de Whee.

hondenpoepposthuisstraat

Gerelateerde berichten

  • Inloopmiddag bij SP12 december 2018 Inloopmiddag bij SP De lokale afdeling vandeSP houdt in december weer een inloopmiddag om vragen,opmerkingen, ideeën en/of bezwaren over gemeentelijke zaken aan te horen. Gemeenteraadsleden Herman Kalteren […]
  • Geen Nederlandse titel drumfanfare26 april 2009 Geen Nederlandse titel drumfanfare Ondanks alle inspanningen van de leden is Apollo’s drumfanfare er niet in geslaagd het Nederlands kampioenschap in de derde divisie marcherend te behalen. De concurrentie bleek dit weekend […]
  • Graven in de Molenstraat…8 maart 2013 Graven in de Molenstraat… De Molenstraat gaat vanaf volgende week op de schop. De gemeente start met de uitbreiding van de 30 km-zone in Goor en de Molenstraat wordt opnieuw geasfalteerd en ingericht. Ruim tachtig […]
  • Jas verwisseld bij De Ster (update)3 februari 2017 Jas verwisseld bij De Ster (update) Sjoerd mist zijn jas sinds een bezoek aan De Ster afgelopen weekend. Er is daar wel een soortgelijke jas blijven hangen. De kans is groot dat er sprake is van een verwisseling. Heeft u per […]
  • reefhout26 oktober 2012 Reef Hout maakt doorstart als Regge Hout Reef Hout maakt een doorstart. Het Goorse bedrijf blijft in afgeslankte vorm bestaan onder de naam Regge Hout. De doorstart is mogelijk doordat de Zwolse participatiemaatschappij Wadinko […]