Linda ten Breteler ziet halve Sarah

Regelmatig zien we Linda door Goor crossen in haar witte auto om als wijkverpleegster de diverse huisbezoeken af te leggen. Vandaag heeft ze andere bezigheden, ze viert dan haar 25e verjaardag. Haar vriendinnen hebben een bord, met daarop passende teksten, in haar tuin geplaats en de halve Sarah zorgt daarbij voor de nodige steun. Namens de vriendinnen van harte gefeliciteerd.

jb linda tenbreteler

Gerelateerde berichten

  • vivi_25 jaar9 mei 2012 Vivi Wolterink ziet halve Sarah Vandaag viert Vivi haar 25e verjaardag en is daarmee de zoveelste binnen de vriendinnengroep die de halve Sarah ziet. De vriendinnen willen dit dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan. […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Goorse tweeling samen 5018 juli 2015 Goorse tweeling samen 50 Groot feest voor de Goorse tweeling Naomi en Melissa van Ginkel. Zij zijn komende maandag jarig en worden dan beiden 25 jaar. Het feest wordt vanavond al gevierd met een daverend feest in […]
  • 22 september 2012 Linda Boswinkel viert 25ste verjaardag Linda Boswinkel is vandaag 25 jaar geworden. Via deze weg willen Evelien, Inge, Karin, Linda, Annemiek, Isabelle, Fleur, Nienke en Maaike haar van harte feliciteren met haar verjaardag. […]
  • Evelien Caliskan ziet halve Sarah12 juli 2012 Evelien Caliskan ziet halve Sarah Evelien Caliskan, "Eefje" voor intimi, is gisteren 25 jaar geworden. Hoewel het feest pas aanstaande zaterdag is, en dan ook de diverse cadeau`s worden gegeven, hebben de vrienden en […]