Belangrijke duels voor Twenthe en Hector

Voor de Goorse clubs staat er dit weekend ijs en wederdienende weer een belangrijke competitieronde op de rol. Twenthe Goor neemt het in de derde klasse op tegen EMMS uit Slagharen. En de ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis is nog altijd niet zeker van lijfsbehoud. Ook Hector is nog niet veilig. De ploeg van interim-trainer Marcel Wansink gaat morgen op bezoek bij hekkensluiter Enschedese Boys, dat nog maar één punt heeft verzameld na dertien wedstrijden. GFC krijgt bezoek van medekoploper FC Suryoye. Morgen meer over de duels.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • Brandje bij de Smidse22 augustus 2021 Brandje bij de Smidse De brandweer moest vanmiddag uitrukken voor een brandmelding in de Grotestraat. Daar bleek een brandje te zijn ontstaan in de keuken van Bar Bistro d'Olde Smidse. Hoe die brand ontstaan […]
  • verloting open dag14 mei 2012 Drukke open dag muziekschool Het zijn zware tijden voor de muziekschool. Zij zullen hard worden geraakt door de bezuinigingen en dus was het goed om te zien voor de alle betrokken mensen dat de open dag van de Goorse […]
  • Inloopmiddag Vrouwen van Nu31 augustus 2010 Inloopmiddag Vrouwen van Nu Op donderdag 2 september organiseert de 'Vrouwen van Nu', afdeling Goor, een inloopmiddag in De Klokkenkamp. De middag is de start van het nieuwe seizoen. Onder het genot van een kopje […]
  • GFC onderuit tegen Daarlerveen28 september 2019 GFC onderuit tegen Daarlerveen GFC verloor vanmiddag de het tweede competitieduel in de zaterdag-vierde klasse met 3-2 van Daarlerveen. Bij rust was er al vier keer gescoord en waren beide ploegen nog in evenwicht: […]
  • Geen asbest in pand Hofmarkt30 april 2015 Geen asbest in pand Hofmarkt Er is geen verhoogde concentratie asbest aangetroffen in het bedrijfspand van De Hofmarkt aan de Wijnkamp. Dat werd vorige week op last van de gemeente gesloten omdat de kans bestond dat […]