Belangrijke duels voor Twenthe en Hector

Voor de Goorse clubs staat er dit weekend ijs en wederdienende weer een belangrijke competitieronde op de rol. Twenthe Goor neemt het in de derde klasse op tegen EMMS uit Slagharen. En de ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis is nog altijd niet zeker van lijfsbehoud. Ook Hector is nog niet veilig. De ploeg van interim-trainer Marcel Wansink gaat morgen op bezoek bij hekkensluiter Enschedese Boys, dat nog maar één punt heeft verzameld na dertien wedstrijden. GFC krijgt bezoek van medekoploper FC Suryoye. Morgen meer over de duels.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • Speelronde twee voor Goorse clubs8 september 2012 Speelronde twee voor Goorse clubs Tijdens de tweede speelronde gaat Twenthe morgen op jacht naar de eerste zege van het seizoen. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis speelt voor eigen publiek tegen EMMS uit Slagharen. […]
  • Goorse clubs eindelijk weer aan de bak2 maart 2013 Goorse clubs eindelijk weer aan de bak Nu laatste sneeuw weg is, melden de voetballers zich dit weekend weer aan het front. Twenthe hervat de competitie na een aantal weken van rust tegen De Tubanters 1897. De ploeg van Harold […]
  • Valse herstart voor vv Twenthe19 januari 2014 Valse herstart voor vv Twenthe Twenthe Goor is uiterst beroerd begonnen aan het voetbaljaar 2014. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis verloor zeer verrassend en beschamend met 5-1 bij Hengelo. Met name defensief […]
  • Twenthe op jacht naar eerste zege in 201415 februari 2014 Twenthe op jacht naar eerste zege in 2014 Dit weekend komen alle Goorse clubs in actie in de vierde klasse B. Twenthe gaat op jacht naar de eerste competitiezege van 2014. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis verloor de […]
  • GFC en Twenthe maken zich op voor inhaalduel23 november 2013 GFC en Twenthe maken zich op voor inhaalduel In het amateurvoetbal staat er dit weekend een inhaalronde op de rol. Voor de hoogste teams van de Goorse clubs betekent dit in twee van de drie gevallen dat ze aan de bak moeten. GFC […]