Titel zaalteam Twenthe lonkt na ruime zege

De zaalvoetballers van Twenthe Goor hebben vanavond een belangrijke stap gezet richting de titel. De debutant in de derde klasse versloeg directe concurrent La Première met  7-1. Door de overwinning is de ploeg van Emiel Hummelink al bijna zeker van het kampioenschap.

120907 Zaalvoetbal

Gerelateerde berichten

  • Van Zwanenburg houdt moed14 november 2011 Van Zwanenburg houdt moed Het aantal reacties op de dagelijkse 'cultuurtweets' van wethouder van Zwanenburg loopt nog niet over, maar de Gorenaar houdt de moed er desondanks in. "Het valt me op dat er op de […]
  • Mengerink al 75 jaar Hectoriaan27 november 2012 Mengerink al 75 jaar Hectoriaan Tijdens de algemene ledenvergadering van SV Hector is Henk Mengerink vrijdagavond in het zonnetje gezet. Mengerink, beter bekend als De Pinne, werd gehuldigd vanwege zijn 75-jarig […]
  • Bingo op ’t Doesgoor26 september 2016 Bingo op ’t Doesgoor De bingoballen gaan donderdag bij wijkvoorziening ’t Doesgoor weer in het rad. Als te doen gebruikelijk schallen de bingonummers weer door de kantine van sv Hector. De bingo begint om […]
  • Gouden damesring gevonden bij de EMTÉ27 februari 2018 Gouden damesring gevonden bij de EMTÉ Bij de EMTÉ is afgelopen zaterdag een gouden damesring gevonden. Mist u uw ring, dan kunt u contact opnemen met 06-22222376.
  • Opzij, opzij, opzij…….13 november 2013 Opzij, opzij, opzij……. De Molenstraat staat is al jaren een heet hangijzer in de politiek. Binnen de gemeenteraad en ook onder de bewoners. Maar de problemen zijn van alle tijden. Onderstaande foto doken wij op […]