Titel zaalteam Twenthe lonkt na ruime zege

De zaalvoetballers van Twenthe Goor hebben vanavond een belangrijke stap gezet richting de titel. De debutant in de derde klasse versloeg directe concurrent La Première met  7-1. Door de overwinning is de ploeg van Emiel Hummelink al bijna zeker van het kampioenschap.

120907 Zaalvoetbal

Gerelateerde berichten

  • Wisselend succes voor hockeyteams24 november 2013 Wisselend succes voor hockeyteams Opnieuw was er wisselend succes voor de Goorse hockeyvereniging GMHC. De dames wisten opnieuw te zegevieren. Door twee treffers van Isabel Hevink won de Goorse formatie met 3-1 in en tegen […]
  • Hockeymeiden zaalkampioen9 februari 2014 Hockeymeiden zaalkampioen De hockeymeiden van GMHC B1 zijn vandaag in Hardenberg regionaal zaalhockeykampioen geworden. Het keurkorps van coach Bert Heitink won afgetekend met 6-1 van de thuisploeg terwijl Ommen […]
  • img 46636 mei 2013 Suprematie Twenthe 2 bekroond met titel Ze waren het hele seizoen superieur in de vijfde klasse, de voetballers van vv Twenthe 2. De ploeg van Henk Ringersma bekroonde het ultieme seizoen gisteren met de titel. Op een klein […]
  • Zaalteam Twenthe kampioen in debuutjaar20 april 2013 Zaalteam Twenthe kampioen in debuutjaar De eerste kampioen van Goor is bekend. Het zaalteam van Twenthe Goor heeft zich gisteravond gekroond tot meister van de derde klasse. De ploeg van Emiel Hummelink won in een […]
  • Twenthe II blijft op koers voor de dubbel25 mei 2014 Twenthe II blijft op koers voor de dubbel Twenthe II heeft vandaag op knappe wijze beslag gelegd op de districtsbeker. De formatie van Henk Ringersma zegevierde over Enter. Op het complex van Tubantia in Hengelo werd het 3-1 voor […]