Geslagen scheidsrechter in gesprek met dader

De speler van PH Almelo die vorige week in Goor door het lint ging na de wedstrijd tegen Hector A1 is vandaag in gesprek gegaan met de Goorse scheidsrechter die hij vorige week naar de keel vloog. Dat gebeurde in de bestuurskamer van Hector. De 18-jarige jongen kwam met zijn vader en een bestuurslid van PH naar Goor om excuses te maken. Namens Hector was voorzitter Rene van Ommen bij het gesprek aanwezig. De ontspoorde speler zei zich te schamen en zei meermaals dat het hem speet wat hij heeft gedaan. De scheidsrechter gaf aan dat de impact van het gebeurde enorm is. Volgens van Ommen was het enorme zinvolle bijeenkomst. “We hebben volgens mij laten zien hoe je als gezamenlijke amateurclubs met elkaar optrekt als zoiets gebeurt. De samenwerking met PH Almelo in de afgelopen week was intens. Een voorbeeld voor andere clubs.”

130310 PolitieHector2

 Ondanks de ontmoeting en de excuses blijft de aanklacht van kracht. De 18-jarige Almeloër moet in mei voor de rechter verschijnen en is nog in afwachting van de sanctie van de voetbalbond. PH heeft de speler op non actief gezet en is overeengekomen dat hij in het komende jaar vrijwilligerswerk gaat verrichten bij de club.

Gerelateerde berichten

  • Armband verloren in buurt  Action (Update)25 maart 2013 Armband verloren in buurt Action (Update) In de buurt van de Action is afgelopen zondag is een armband verloren. Het is een armband met fijne schakels van wit en geel goud. De vinder wordt verzocht contact op te nemen via […]
  • Calimero wint eerste Beachsoccertoernooi23 augustus 2014 Calimero wint eerste Beachsoccertoernooi Het eerste Beachsoccertoernooi op de Schoolfeestweide is vandaag prooi geworden voor het team van Calimero. De mannen in het zwart-wit wonnen de volledig Goorse finale met 3-0 van Let's […]
  • Groot bedrijfsverzamelgebouw nieuw op Zenkeldamshoek30 juni 2015 Groot bedrijfsverzamelgebouw nieuw op Zenkeldamshoek Er komt een nieuw bedrijfsverzamelgebouw aan de Klavermaten, op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het gebouw wordt gerealiseerd op een perceel, op de hoek met de Dammaten door De […]
  • Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof25 januari 2021 Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof De politie Hof van Twente zegt op Facebook dat ze in de afgelopen dag berichten binnen heeft gekregen dat er ongeregeldheden zouden plaatsvinden in Goor en de overige kernen in de Hof. […]
  • VakantieXperts en Globe gaan samen27 oktober 2011 VakantieXperts en Globe gaan samen De Goorse reisbureaus VakantieXperts en Globe hebben een fusie aangekondigd. De reisaanbieders zullen in de toekomst samen verdergaan in het pand van Globe aan de Grotestraat. "We zitten […]