Geslagen scheidsrechter in gesprek met dader

De speler van PH Almelo die vorige week in Goor door het lint ging na de wedstrijd tegen Hector A1 is vandaag in gesprek gegaan met de Goorse scheidsrechter die hij vorige week naar de keel vloog. Dat gebeurde in de bestuurskamer van Hector. De 18-jarige jongen kwam met zijn vader en een bestuurslid van PH naar Goor om excuses te maken. Namens Hector was voorzitter Rene van Ommen bij het gesprek aanwezig. De ontspoorde speler zei zich te schamen en zei meermaals dat het hem speet wat hij heeft gedaan. De scheidsrechter gaf aan dat de impact van het gebeurde enorm is. Volgens van Ommen was het enorme zinvolle bijeenkomst. “We hebben volgens mij laten zien hoe je als gezamenlijke amateurclubs met elkaar optrekt als zoiets gebeurt. De samenwerking met PH Almelo in de afgelopen week was intens. Een voorbeeld voor andere clubs.”

130310 PolitieHector2

 Ondanks de ontmoeting en de excuses blijft de aanklacht van kracht. De 18-jarige Almeloër moet in mei voor de rechter verschijnen en is nog in afwachting van de sanctie van de voetbalbond. PH heeft de speler op non actief gezet en is overeengekomen dat hij in het komende jaar vrijwilligerswerk gaat verrichten bij de club.

Gerelateerde berichten

  • KNA samen The Squeezeboxdevils13 november 2019 KNA samen The Squeezeboxdevils Een bijzondere uitwisseling afgelopen weekend. Tijdens het herfstconcert van KNA acteerde de equipe samen met “The Squeezeboxdevils” uit een stadje bij Bremen.  Het was een erg leuk […]
  • Lancering Skoolfeesbier tijdens unieke drive through8 juni 2021 Lancering Skoolfeesbier tijdens unieke drive through Het nieuwe Skoolfeesbier van de Twentsche Stadsbrouwerij Goor is een regelrechte hit onder de Goorse bevolking. De inwoners van ’t Twentse Haagje moeten dan weliswaar door de […]
  • Week van de biodiversiteit in teken ‘groene’ speelterreinen20 mei 2019 Week van de biodiversiteit in teken ‘groene’ speelterreinen Het is de week van de biodiversiteit in de gemeente Hof van Twente en dat betekent dat er ook in Goor diverse activiteiten zijn in dit kader de komende dagen. Zo zal wethouder Harry […]
  • Gorenaren actief op wintertriatlon30 maart 2015 Gorenaren actief op wintertriatlon Drie Gorenaren startten gisteren tijdens de wintertriatlon in Enschede. De zogenoemde sprint (5 kilometer hardlopen, 20 kilometer wielrennen en 10 kilometer schaatsen) leverde net geen top […]
  • Bijzondere toeterverjaardag Bertina13 mei 2020 Bijzondere toeterverjaardag Bertina Een bijzondere verjaring, in een bijzondere tijd. Bertina Kuiper viert vandaag haar vijftigste verjaardag. Een ieder die aan de Oude Haaksbergerweg komt, kan daar niet omheen. De familie […]