Parkiet verdwenen bij de Wheeme

Op De Wheeme is een halsbandparkiet weggevlogen. Het gaat om de groene vogel met rode snavel. Mensen die hem gevonden hebben kunnen contact opnemen met 0547-273859.

afbeelding 011

Gerelateerde berichten

  • Bjorn Natrop op zoek naar ID-kaart6 november 2013 Bjorn Natrop op zoek naar ID-kaart Bjorn Natrop uit Goor is woensdag zijn ID-kaart kwijtgeraakt. Hij heeft hem verloren bij supermarkt Jumbo of op het station in Goor, vermoedt hij. Diegene die hem vindt kan contact opnemen […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • 1175143 498751823545991 2078125227 n3 september 2013 Jong poesje verdwenen op De Whee In de categorie vermiste huisdieren vandaag een poesje. “Wij zijn ons lieve grijs-witte katertje nu ruim een week kwijt en missen hem heel erg. Hij is een jaar oud. Het is een buitenpoes […]
  • Vogel gevonden op Kevelhammerhoek21 april 2011 Vogel gevonden op Kevelhammerhoek Nick Kleijsen heeft vorige week een tamme parkiet gevonden. Het beestje is bij hem aan komen vliegen. Wellicht dat iemand de vogel mist. De eigenaar kan contact opnemen met Nick door te […]
  • Coen Busch ziet halve Abraham29 juli 2014 Coen Busch ziet halve Abraham Coen Busch moest er gisteren ook aan geloven. Zijn vrienden vereerden hem met een bezoekje, omdat hij vandaag zijn 25ste verjaardag viert. Zoals gebruikelijk werd een halve Abraham in zijn […]