Rikkert strandt in halve finale NK

Maurien Rikkert is er zondag niet in geslaagd om de finale van het NK tot en met 18 jaar te bereiken. In de halve eindstrijd ging het Goorse tennistalent met 6-4 en 6-3 onderuit. Het was voor de eerste keer dat Rikkert de laatste vier van het NK wist te bereiken. In de kwartfinale toonde ze nog aan dat ze weer in blakende vorm is. Ze versloeg haar tegenstander Dewi Dijkman met 6-1 en 6-1.

maurienrikkert

Gerelateerde berichten

  • Oud ijzerinzameling voor Duchenne Heroes11 april 2019 Oud ijzerinzameling voor Duchenne Heroes De Goorse 'Tempo-team Bikers houden komende zaterdag een inzameling van oud ijzer. Zij doen dit jaar voor de vierde keer mee aan Duchenne Heroes. Dat is een fietstocht van 700 kilometer […]
  • Hofpower mag door6 juni 2021 Hofpower mag door Het project Hofpower mag door van de gemeente Hof van Twente dat hiervoor het komende schooljaar een bedrag van €62.825 heeft vrijgemaakt. Hofpower is zes jaar geleden in het leven is […]
  • Blue Sunday Live niet naar finale6 november 2012 Blue Sunday Live niet naar finale Blue Sunday Live heeft vrijdag naast de regio-finale van The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition, gegrepen. Met het repertoire van onder meer De Dijk, Kane en Coldplay kreeg de […]
  • 7 juni 2016 Laatste viering Kleuterkerk De Kleuterkerk is ter ziele. Wegens de geringe belangstelling is de kerk genoodzaakt te stoppen met de maandelijkse activiteit. In de Petrus en Pauluskerk kwamen om de vier weken op […]
  • Laatste Elastiekenkoers met bijna 200 deelnemers13 februari 2016 Laatste Elastiekenkoers met bijna 200 deelnemers De vijfde en laatste editie van de Elastiekenkoers zal op donderdag 23 juni met een recordaantal van 194 deelnemers van start gaan. Gisteravond was de presentatie van de nieuwe kledij in […]