GFC grijpt knap punt tegen koploper

GFC heeft zondag een verdienstelijk punt overgehouden aan het duel met medekoploper FC Suryoye. De bezoekers uit Enschede werden op 1-1 gehouden op Sportpark Heeckeren. Tim Middelesch opende na een half uur spelen de score namens de equipe van trainer Iwan Bult. In het tweede bedrijf deed Suryoye wat terug namens de bezoekers. Door de puntendeling blijft GFC in de middenmoot van de vierde klasse A.

Gerelateerde berichten

  • Protocol verandert: Vlag uit ‘zes wekke’ veur het Schoolfeest15 mei 2019 Protocol verandert: Vlag uit ‘zes wekke’ veur het Schoolfeest Het is vandaag precies 'zes wekke veur 't Skoolfees' dat los zal barsten met het feest voor de senioren, die na de jaarlijkse busreis van morgen, op woensdag 26 juni het Feest der Feesten […]
  • Middelesch bezorgt GFC zege in derby11 mei 2014 Middelesch bezorgt GFC zege in derby Tim Middelesch was de grote man vandaag bij GFC. De aanvaller scoorde in de derby tegen Hector in extremis de winnende treffer nadat hij s'ochtends ook al drie keer doel trof met het […]
  • texasradio131 oktober 2013 Texas Radio geniet in Heineken Music Hall Een waargeworden jongensdroom, zo mag het avontuur waar de bandleden van Texas Radio zich de afgelopen dagen in begeven met recht worden genoemd. De deels Goorse bluesrock-formatie […]
  • Suc6kappers in actie voor goede doel25 augustus 2011 Suc6kappers in actie voor goede doel Dit jaar is Suc6kappers Hair & Beauty in Goor een Official Hair Heroes Member Salon. Om die reden doet de Goorse salon nu acht weken lang mee aan de Hair Heroes Nationale Salonactie 2011. […]
  • De Jong vindt nest maar liefst zeven kievitseieren…4 april 2021 De Jong vindt nest maar liefst zeven kievitseieren… Een bijzondere vondst in de Herikervlier in het buitengebied van Goor. Daar werd een nest met maar liefst zeven kievitseieren gevonden. Een dergelijke hoeveelheid in één nest is een […]