Hector wint van Enschedese Boys

Hector heeft zondag de laatste aanval van hekkensluiter Enschedese Boys in successie van zich afgeslagen. De Goorse groen-witten wonnen met 3-1 bij de staartploeg. Dennis Siahaya (2x) en Christiaan Jimenez zorgden voor de Goorse productie. Het is voor interim-trainer Marcel Wansink de eerste overwinning sinds hij in de winterstop de taken overnam na het vertrek van Wim Woeltjes. Door de zege is het gat met Rood Zwart, de nummer tien, nog maar twee punten.   

Gerelateerde berichten

  • Lawinepijlen om zes uur in de ochtend31 december 2014 Lawinepijlen om zes uur in de ochtend Het knalde al vroeg en hard vanochtend op diverse plekken in Goor. Om klokslag zes uur werden er her en der lawinepijlen de lucht in geschoten. Wie verantwoordelijk is voor de actie is […]
  • Projectontwikkelaars hekelen discussie-avond11 juni 2009 Projectontwikkelaars hekelen discussie-avond De projectontwikkelaars Brandriet en van Leeuwen zullen sowieso niet ingaan op een uitnodiging om een discussie-avond bij te wonen over het nieuw te bouwen bungalowpark op de Herikerberg. […]
  • ‘Brandweer handelde onvoldoende’16 september 2009 ‘Brandweer handelde onvoldoende’ Er is in diverse kringen met stijgende verbazing gereageerd op de handelswijze van de Goorse brandweer tijdens de bezwering van het ammoniaklek bij Bouwens. Op het terrein van het […]
  • 26 juli 2012 Na Andorra volgt Turku voor voetbalfans Opnieuw is Goor ruim vertegenwoordigd bij een Europees duel van FC Twente. De Goorse fans zijn deze week in het Finse Turku, waar FC Twente vanavond in actie komt tegen FC Inter. Het kan […]
  • Seniorentocht succesvolle aftrap Schoolfeest28 april 2010 Seniorentocht succesvolle aftrap Schoolfeest De traditionele Seniorentocht, georganiseerd door het Schoolfeestbestuur, was dit jaar door het fraaie lenteweer een succes. Meer dan 270 Goorse ouderen togen, verdeeld over zeven bussen, […]