Twenthe zegeviert met ruime cijfers bij EMMS

Twenthe Goor heeft zondag een belangrijke overwinning geboekt in de derde klasse. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis won overtuigend met 3-0 bij subtopper EMMS. In Slagharen werd het 3-0 voor de Goorse bezoekers.  Topscorer Guus Lummen, Koen Morsink en Jeffrey Asbroek zorgden voor de Goorse treffers. Door de overwinning staat Twenthe nu zevende. Volgende week staat de derby tegen Markelo op de rol.

Gerelateerde berichten

  • Getty Kaspers in Songfestival-uitzending Hofstreek TV25 april 2019 Getty Kaspers in Songfestival-uitzending Hofstreek TV Ze won in 1975 met Teach Inn het Eurovisie Songfestival met het lied Dingedong. Getty Kaspers nu 71 jaar en geen onbekende in het Goorse, wordt er nog dagelijks aan herinnerd en gaat er […]
  • 29 mei 2012 Gorenaar over de kop in Lochem Een 56-jarige automobilist uit Goor is vanmiddag rond 17.00 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Goorseweg in Lochem. De man moest uitwijken voor een automobiliste, die uit de […]
  • Het natuurschoon van het Weldam29 september 2018 Het natuurschoon van het Weldam Hij heeft het geestesoog voor de voortreffelijke kiek. Rob Stegeman. Zelfs met zijn mobiel weet hij het natuurschoon nog treffend op de plaat te zetten: in de zon en in de mist. Zo maakte […]
  • Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater3 juli 2017 Informatieavonden voor potentiële medewerkers Goors muziektheater De organisatie van het grote Goorse Muziektheater 'Stem van de Regge' (28 en 29 september, Schoolfeestplein) is nog op zoek naar figuranten en mensen die willen helpen om theaterkleding- […]
  • Hector-Markelo zondag een uur eerder13 januari 2016 Hector-Markelo zondag een uur eerder De inhaalwedstrijd tussen sv Hector en Sportclub Markelo begint zondagmiddag al om 13.00 uur. Het duel is een uur vervroegd vanwege de traditionele playbackshow bij de groen-witten. Die […]