Olympia wint van hekkensluiter

raymondspenkelinkolympiaDe tafeltennissers van Olympia hebben het degradatieduel tegen hekkensluiter Blauw Wit, nipt met 6-4 gewonnen. Daardoor is er nog hoop op handhaving in de eerste klasse. De Goorse ploeg staat voorlaatste, ook een degradatieplek, maar nu met slechts een punt achter de ploeg daarboven. De overwinning op Blauw Wit kwam met name tot stand door Raymond Spenkelink die al zijn drie partijen wist te winnen.

Gerelateerde berichten

  • Competitie nadert einde5 april 2009 Competitie nadert einde De spanning neemt toe in de diverse voetbalcompetities. Want er zijn nog een handjevol wedstrijden te spelen, en de strijd om (periode)kampioenschappen en handhaving is in volle gang. Dat […]
  • Gefeliciteerd20 februari 2011 Gefeliciteerd Gefeliciteerd !!40 oeii wat oud hahaha. Wij wensen jullie een hele fijne dag. groetjes, Martin, Angelique, Sven en Sophie.
  • Zaalteam Twenthe I ter ziele25 augustus 2017 Zaalteam Twenthe I ter ziele Een hard gelag voor de zaalvoetballers van Twenthe I. Zij hebben aan de vooravond van het nieuwe seizoen moeten besluiten om de stekker uit de succesformatie te trekken. De ploeg kan mede […]
  • Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman13 augustus 2019 Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman Het voorziet absoluut in een behoefte want de tijd dat Goor nog hotelkamers had, ligt ver achter ons. Nu is er een nieuwe stijlvolle Bed en Breakfast in de Iependijk. Op de hoek met de […]
  • Kinderschoentjes verloren (Update)2 januari 2015 Kinderschoentjes verloren (Update) Tijdens het gereedmaken voor een autorit heeft een Gorenaar even twee groene kinderschoentjes op het dak van zijn auto gelegd en isĀ  vergeten deze voor vertrek aan de kindervoetjes te […]