Goor moet handbalbolwerk worden

Stichting SteunJeClub wil dat Goor een handbalbolwerk wordt. Geert Jan Bittink denkt samen met Aschwin Kruders en Evert Barendrecht dat ’t Twentse Haagje een vruchtbare locatie is voor topsport. De heren willen de beste volleyballers en handbalsters bundelen om naar de top door te stoten. Omdat er in Almelo al op hoog niveau wordt gevolleybald moet Goor een handbalstad gaan worden. De stichting wil met gemeente en andere initiatiefnemers in gesprek om ideeën uit te wisselen. In het verre verleden stond Goor bij de volleybalteams in Nederland bekend om de Hel van het Oosten. Tegenstanders van allure in de eredivisie togen nooit graag richting De Mossendam waar in de jaren ’80 op het hoogste niveau volleybal werd bedreven. Meer info: info@nullsteunjeclub.nl.

handbaldynamiek

Gerelateerde berichten

  • GFC naar kwartfinale in Tukker Cup4 december 2019 GFC naar kwartfinale in Tukker Cup GFC heeft dinsdagavond de laatste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup met 2-0 gewonnen van Excelsior'31. Daardoor hebben de rood zwarten zich geplaatst voor de kwartfinale. Die […]
  • Twenthe en GFC smelten samen15 juli 2015 Twenthe en GFC smelten samen De voetbalverenigingen Twenthe en GFC gaan fuseren. Vanaf komend seizoen zullen de Tricolores en de Oudste Goorsche samensmelten en onder één vlag acteren in de competitie. Het betreft […]
  • liekeklaassen130 augustus 2012 Klaassen blijft toch bij ’t Ravijn Lieke Klaassen blijft toch bij 't Ravijn. De Goorse waterpoloster zou haar carrière vervolgen in Amerika maar mag daar niet spelen. De 22-jarige Klaassen zou voor het universiteitsteam van […]
  • Belangrijke zeges zaalvoetballers Twenthe29 april 2017 Belangrijke zeges zaalvoetballers Twenthe De dubbelslag lonkt nog altijd voor de zaalvoetballers van vv Twenthe. Het eerste team heeft daarvoor wel een klein mirakel nodig gezien de forse achterstand kwa doelsaldo. Maar de equipe […]
  • Rookie Concert in Hofkerk10 februari 2016 Rookie Concert in Hofkerk De Muziekschool Hof van Twente organiseert zaterdag voor het eerst een concert voor de jongste leerlingen. Muziektelgen, die afgelopen augustus en september zijn begonnen, mogen hun […]