Maak kennis met tennis bij De TVM

Tennisvereniging De Mossendam organiseert woensdag haar jaarlijkse kennismakingsmiddag. Kinderen uit groepen 3 tot en met 8 zijn van harte welkom om een keer gratis te komen tennissen. De middag begint om 14.00 uur en is in handen van tennisleraar Wim Bruggink. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via tvmjeugd@nullgmail.com.

tenniskampioenen

Gerelateerde berichten

  • Aron Roeke viert 25ste verjaardag15 juli 2012 Aron Roeke viert 25ste verjaardag Aron Roeke, 'Arie'  voor vrienden en bekenden, viert vandaag zijn 25e verjaardag. De vriendengroep geeft met een spandoek en een halve Abraham nagenoeg zijn gehele levensloop weer en […]
  • Goudt reikt optochtprijzen uit15 juni 2011 Goudt reikt optochtprijzen uit Burgemeester Goudt reikt volgende week zondagavond de hoogste prijzen uit van de Goorse allegorische optocht tijdens het School- en Volksfeest. Ook de publieksprijs zal worden […]
  • De postbezorgende klikspaan…8 december 2015 De postbezorgende klikspaan… Ik zag van de week in het Journaal dat ze postbezorgers gaan inzetten om een oogje in het zeil te houden op straat en in buurten. Je weet wel, de postbodes die jaren geleden massaal […]
  • Schreurs Advocaten opent deuren1 mei 2014 Schreurs Advocaten opent deuren Goor is een advocatenkantoor rijker. Aan de Klavermaten 65-8 opent Kim Schreurs vandaag de deuren van Schreurs Advocatuur. Ze richt zich zowel op particulieren als zakelijke klanten. Kim […]
  • Beperkte wateroverlast in Goor (update)28 juli 2014 Beperkte wateroverlast in Goor (update) De regenbuien die aan het einde van de middag over Goor trokken hebben tot weinig wateroverlast geleid. Aan de Kerkstraat kwam er water uit een put en meerdere straten stonden blank. De […]