Maak kennis met tennis bij De TVM

Tennisvereniging De Mossendam organiseert woensdag haar jaarlijkse kennismakingsmiddag. Kinderen uit groepen 3 tot en met 8 zijn van harte welkom om een keer gratis te komen tennissen. De middag begint om 14.00 uur en is in handen van tennisleraar Wim Bruggink. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via tvmjeugd@nullgmail.com.

tenniskampioenen

Gerelateerde berichten

  • Maak kennis met tennis bij Mossendam25 maart 2014 Maak kennis met tennis bij Mossendam De buitenbanen zijn geprepareerd en de nieuwe trainer Pim Heinhuis is zich aan het installeren op zijn nieuwe werkterrein. Kortom, TV De Mossendam is klaar voor een nieuwe seizoen. Bij de […]
  • Maak kennis met tennis16 maart 2012 Maak kennis met tennis Tennisvereniging De Mossendam organiseert volgende week een kennismakingsdag. De club wil potentiële leden uitnodigen om een tennisracket ter hand te nemen. Kinderen uit  de groepen 3 tot […]
  • beijer30 maart 2013 Lawrence Beijer nieuwe trainer GTC De Goorse Tennis Club heeft in de persoon van Lawrence Beijer een nieuwe tennisleraar aan zich verbonden. De 25-jarige Beijer is een jonge en sportieve leraar met heel veel enthousiasme. […]
  • Finales Open Goorse dit jaar bij GTC6 augustus 2014 Finales Open Goorse dit jaar bij GTC Bij de Goorse tennisverenigingen zijn de voorbereidingen op de Landhuisliving Open Goorse kampioenschappen inmiddels in volle gang. Van 24 tot en met 31 augustus wordt er op het complex […]
  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]