Maak kennis met tennis bij De TVM

Tennisvereniging De Mossendam organiseert woensdag haar jaarlijkse kennismakingsmiddag. Kinderen uit groepen 3 tot en met 8 zijn van harte welkom om een keer gratis te komen tennissen. De middag begint om 14.00 uur en is in handen van tennisleraar Wim Bruggink. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via tvmjeugd@nullgmail.com.

tenniskampioenen

Gerelateerde berichten

  • Inwoners met een beperking gaan horeca helpen om gastvrijer te worden21 september 2021 Inwoners met een beperking gaan horeca helpen om gastvrijer te worden De Gorenaren Stan Jansen en Maarten ter Hofte nodigen de uitbaters van de horecagelegenheden in de Hof van Twente uit om te praten over hoe de cafés en restaurants gastvrijer kunnen […]
  • ruut_jan201114 juni 2012 Actie voor muziekonderwijs Er komt komende dinsdag een actie van de Muziekschool om te protesteren tegen de aangekondigde bezuinigingen. Dat gebeurt tijdens een commissievergadering in het gemeentehuis. De actie […]
  • Hoofdbrekens tijdens Jubileumdictee9 maart 2016 Hoofdbrekens tijdens Jubileumdictee "Hoe schrijf je gewaterpolood ?" vroeg burgemeester Ellen Nauta zich vertwijfeld af, gisteravond op Twitter. Ze was op dat moment in het Goorse gemeentehuis waar ze meedeed aan een […]
  • Geld gestolen op industrieterrein23 september 2011 Geld gestolen op industrieterrein Er is in de nacht van maandag op dinsdag in gebroken in een bedrijfspand aan de Nieuwekampsmaten te Goor. Dat heeft de politie Twente vandaag bekend gemaakt. Hoe groot de buit is, is niet […]
  • Met de kaasbrommer naar Dublin…31 augustus 2018 Met de kaasbrommer naar Dublin… Nadat vorige maand een paar Goorse teams de 'autoversie' van de Carbagerun voltooide is vandaag een vijftal Gorenaren gefinished in Dublin na een vijfdaagse tocht op brommers. Alwie en […]