Dames GMHC verliezen van Epe

De hockeydames van GMHC hebben hun eerste wedstrijd na de winterstop verloren. De ploeg van coach Rens van Zoelen verloor in eigen huis met 1-6 van Epe. GMHC moest even op gang komen en kwam na elf minuten op achterstand. Daarna herstelde de Goorse ploeg zich knap. Het goede combinatiespel werd beloond met de gelijkmaker van Edmée Exterkate. Toch keek GMHC bij rust tegen een 1-2 achterstand aan. In de tweede helft liet GMHC meer ruimtes vallen. Koploper Epe strafte dat genadeloos af. Uit twee strafcorners en twee velddoelpunten liepen de bezoekers uit naar 1-6. De heren kwamen afgelopen weekend niet in actie.

hockeydames

Gerelateerde berichten

  • reggevissertje11 september 2013 Inlopen over winkeltijden en Regge Het gemeentehuis is morgen aan het eind van de middag en 's avonds geopend voor eenieder die zich op hoogte wil laten stellen van de voorgenomen winkeltijden in Goor en overige kernen van […]
  • Grand Café De Zon in andere handen20 september 2019 Grand Café De Zon in andere handen Grand Café de Zon krijgt andere uitbaters. De Goorse Tessa van Akker die komende dinsdag 24 jaar wordt, gaat de horecagelegenheid aan de Kerkstraat runnen samen met haar partner Lars […]
  • Auto’s in de problemen door de kou2 maart 2018 Auto’s in de problemen door de kou Veel automobilisten zijn in de afgelopen dagen in de problemen gekomen door de kou. De ANWB had er ook in en om Goor de handen vol aan. Karakterestiek is onderstaande foto van een busje […]
  • Succesvolle flessenactie Phenix’7219 januari 2012 Succesvolle flessenactie Phenix’72 Korfbalvereniging Phenix’72 heeft meer dan 350 euro ingezameld. Afgelopen zaterdag werden tijdens de jaarlijkse actie honderden lege flessen opgehaald. De jeugdleden togen in de […]
  • De Jong vindt nest maar liefst zeven kievitseieren…4 april 2021 De Jong vindt nest maar liefst zeven kievitseieren… Een bijzondere vondst in de Herikervlier in het buitengebied van Goor. Daar werd een nest met maar liefst zeven kievitseieren gevonden. Een dergelijke hoeveelheid in één nest is een […]